Фестиваль Креветки у ресторанах FLAGMAN - PostEat

пошук

Фестиваль Креветки у ресторанах FLAGMAN
24-08-2023 0 2535

ПРОМО

Автор


Команда ресторану FLAGMAN пропонує понад 30 видів креветок, лангустинів та лобстерів від кращих постачальників з різних куточків планети від Австралії до Індії та Еквадору у останні вихідні літа.

Протягом вікенду 26 та 27 серпня пройде Фестиваль Креветки у двох закладах мережі рибних ресторанів та магазинів FLAGMAN на Подолі та на Лівобережці.

FLAGMAN — провідний імпортер риби та морепродуктів з різних куточків світу, що успішно працює на ринку України з 1999 року, уже понад 20 років. Зараз мережа налічує 6 закладів (деякі із них об’єднують формат магазину та ресторану) у Києві та Дніпрі, а також доставляє морепродукти супермаркетам, ресторанам і магазинам та являється основним постачальником риби та морепродуктів в Україні. Виробництво компанії знаходиться у Київській області, а команда налічує близько 800 співробітників. Зараз компанія проходить ребрендинг та оновлення, змінює айдентику та осучаснює меню. Головний шеф-повар мережі знаходиться на фронті, команда активно підтримує його.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Гостям запропонують приготування креветок, лангустинів та лобстерів на тепані. В меню до Фестивалю Креветки будуть представлені такі спеціалітети: Гамба Роха, червона смугаста, червона Карабінеро, тигрова креветка, креветка Богомол, креветка Бананова дика та багато інших цікавих імпортованих позицій. Всіх гостей, що завітають на вікенд пригощатимуть велкам дрінком.

Сомельє закладу запропонує збалансовану добірку вина та пива, що смакуватиме ідеально до креветки. Сомельє закладу запропонує збалансовану добірку вина та пива, що смакуватиме ідеально до креветки. 

На всі позиції магазину команда пропонує знижку до -25% у ці вихідні.

Коли: 26 та 27 серпня 14:00-20:00

Де: вул. Микільсько-Слобідська, 1А, вул. Глибочицька, 44

Вхід: FREE


Текст та фото надані партнером.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст партнерського матеріалу.

Думка редакції може відрізнятися від думки партнера.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi