У чотирьох українських містах встановили національний рекорд: одночасно приготували найбільшу кількість автентичних страв - PostEat

пошук

У чотирьох українських містах встановили національний рекорд: одночасно приготували найбільшу кількість автентичних страв
30-08-2023 0 688


У Дніпрі, Києві, Рівному та Бориславі зафіксували новий національний рекорд у категорії «Кулінарне мистецтво». Шеф-кухарі з різних регіонів одночасно приготували найбільшу кількість автентичних страв української кухні. Загальна кількість приготовленої їжі у чотирьох містах – 164 страви. Про це повідомляє “Суспільне”.

«Сьогодні у нас рекорд – найбільша кількість автентичних страв української кухні. Накриті були столи одночасно в чотирьох містах України. Всі страви автентичні, жодна страва не повторюється», – розповіла представниця національного реєстру рекордів України Олена Булах.

Загальна кількість приготовленої їжі у чотирьох містах – 164 страви. За словами представниці національного реєстру рекордів України Олени Булах, такий рекорд встановили вперше. 

Фото: Суспільне Дніпро

Читайте також:

В Японії водіям дозволяють вживати алкоголь, щоб відучити від їзди напідпитку

Юрій Ковриженко розповів про власний рекорд з приготування борщу

У «БарменДиктаті» пройде лекція «Чи стане місяць нашою першою колонією?»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi