Стівен Фрай відвідав легендарний бар «БарменДиктат» у Києві - PostEat

пошук

Стівен Фрай відвідав легендарний бар «БарменДиктат» у Києві
07-09-2023 0 876


Британський комедійний актор, письменник, сценарист, телевізійний ведучий Стівен Фрай відвідав легендарний бар «БарменДиктат» у Києві. Про заклад він зробив допис в Instagram.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Stephen Fry (@stephenfryactually)

«Найдивовижніше місце — @barmandictat — теплі, чудові господарі, кожен скотч, про який ви коли-небудь чули — навіть туалети фантастичні. Чудове графіті від @johncleeseofficial, чувак що кумедно спускається сходами, вітає вас, коли ви заходите в бар. Ідеальне бомбосховище… Київ сповнений сюрпризів!», — написав він.

Також Стівен Фрай зустрівся з власником «БарменДиктату» Кирилом Кисляковим, який є не тільки душею закладу, а й одним з гастродіячів, що доклав багато зусиль для розвитку барної індустрії України та промоції її у світі.

Додамо, у середу, 6 вересня, у Києві пройшов третій Саміт перших леді та джентльменів. Його ведучим було запрошено британського актора, письменника й активіста Стівена Фрая. Після заходу він опублікував фото Володимира Зеленського, який був одним зі спікерів заходу. У своєму дописі британець похвалив президента України за те, що він особисто бере участь у подібних заходах і порушує питання проблем психічного здоров’я, які приносить війна. Сьогодні, 7 вересня, Стівен Фрай особисто зустрівся з Володимиром Зеленським.

Photo credit: Instagram stephenfryactually

Читайте також: 

McDonald’s та Tesla створили ложку у стилі Cybertruck

У Shabo розповіли, скільки планують переробити винограду для виробництва коньяку та бренді

Кулеба і Блінкен повечеряли у київському McDonald’s

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi