Євген Клопотенко та Інна Поперешнюк запустили сніданкове меню у закладах «100 років тому вперед» і «Полтава» - PostEat

пошук

Євген Клопотенко та Інна Поперешнюк запустили сніданкове меню у закладах «100 років тому вперед» і «Полтава»
01-11-2023 0 480


Шеф-кухар Євген Клопотенко та співзасновниця компанії “Нова пошта” Інна Поперешнюк запустили меню українських сніданків в усіх своїх закладах. Відтепер поснідати стравами із найкращих локальних продуктів можна буде не лише у львівському “Інші Бістро”, а й у київських закладах ресторані “100 років тому вперед” і бістро сучасної української гастрономії “Полтава”.  

“Будьмо відвертими, українці мають звичку використовувати досвід інших країн, якщо справа стосується їжі, а особливо сніданків. Ми звикли замовляли в закладах тости з авокадо, чіа-пудинги, капкейки, боули та смузі, бо досі майже не маємо справжньої української альтернативи. Тому наша мета відкривати для гостей Україну через смачні, свіжі та цікаві страви з кращих локальних продуктів, вирощених на власній фермі, коментують ресторатори Євген Клопотенко та Інна Поперешнюк. Готуємо  великий збірний сніданок, млинці з маком, ліниві галушки та багато-багато іншого. Кожного ранку можна обрати щось нове”.

Сніданки у ресторані “100 років тому вперед” на вул. Володимирська, 4, подають з 08:00 до 12:00 у будні дні та з 9:00 до 12:00 у вихідні. Для тих, хто хоче як слід підкріпитися, команда закладу підготувала великий український сніданок з кремом із масла, яйцями, домашнім хлібом і свіжими овочами. Крім нього гостям запропонують вівсянку з індичкою, книш мадам та українські палюшки. Особлива позиція й бестселер меню млинці зі стиглою вишнею і маком, з соленим гольцем або печеною індичкою.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Бістро сучасної української гастрономії “Полтава” на вул. Князів Острозьких, 8, запрошує на сніданки з 9:00 до 12:00 й пропонує ранкове меню в тематичному стилі. Команда закладу підготувала для гостей кілька видів галушок: сирні з полтавською свининою, та ліниві з шоколадом і чорницею. А також медовий тост зі смородиною, гуслянкою та ліщиною й альтернативу вівсянці зелену гречку зі шпинатом і домашнім песто. 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

У львівському “Інші Бістро” на пл. Соборна, 2а, можна скуштувати оновлений український сніданок на будь-який смак з 7:00 до 12:00. У меню: хліб з оселедцевим маслом, маринованою сливою та вареним яйцем, солена та солодка вівсянка, вареники з вишнями й маком і оладки з різними додатками. До всього, щоб забезпечити людям комфортний ранок у Львові, команда закладу об’єдналась з українським сервісом Uklon. Гостям пропонують замовити авто з будь-якої точки міста до бістро й отримати -20% на поїздку за промокодом “INSHI”. Пропозиція актуальна до 30 листопада.

Photo credit: надані пресслужбою Євгена Клопотенка

Читайте також:

Вина SHABO були представлені на престижній виставці Warsaw Wine Experience 2023

Уряд затвердив стратегію реформування системи шкільного харчування на 2023–2027 роки

Бред Пітт оприлюднив лист російського «горілчаного магната» до Анджеліни Джолі

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi