Другий кулінарний захід UKRAINE HORECA MASTERS в Кулінарному центрі МХП - PostEat

пошук

Другий кулінарний захід UKRAINE HORECA MASTERS в Кулінарному центрі МХП
06-11-2023 0 1645

Партнери

Автор


09 листопада 2023 відбудеться другий кулінарний захід UKRAINE HORECA MASTERS. 7 спікерів індустрії гостинності на лекціях і майстер-класах поділяться з аудиторією своїм досвідом, знаннями, філософією та дослідженнями кулінарної спадщини.

Саме завдяки кулінарній спадщині, культурним та історичним надбанням, якісному сервісі та ефективному управлінні створюються заклади, в які хочеться повертатися. Кожний успішний заклад – це кропітка робота команди, яка постійно стикається з викликами.

На заході ми обговоримо нагальні питання, з якими щоденно стикаються працівники індустрії гостинності:

  • оптимізація операційної діяльності та збільшення ефективності процесів
  • дефіцит кадрів і побудова мотивованої команди
  • ефективний ресторанний маркетинг
  • якість сервісу
  • адаптація до нових запитів гостя і умов праці

Також вперше ми піднімемо тему нематеріальної спадщини і системи географічних зазначень України. Виробник, споживач, регіон і взаємодія між ними.

Спікери:

  • Максим Прихідько (м. Львів) – шеф-кухар ресторану Mamma. Modern family restaurant, переможець Національного відбору Bocuse d’Or Ukraine;
  • Віктор Тимчишин (м. Київ) – шеф-кухар ресторану ALASKA;
  • Маріанна Душар (м. Львів) – українська письменниця про історію їжі, яка спеціалізується на кулінарній спадщині Галицького регіону, антрополог, авторка проектів «Пані Стефа» та Seeds& Roots;
  • Льоля Ланда (м. Львів) – власниця сімейного кафе «Єрусалим», що має відзнаку European Culinary Heritage Network;
  • Всеволод Поліщук (м. Львів) – співзасновник «Інституту Галицької кухні», автор концепцій ресторанів/готелів, автор телеграм-каналу «Поліщук рекомендує»;
  • Артем Блаута (м. Хмельницький) – засновник і співвласник ресторану «Ресторація Шпігеля», власник ресторану кавказької та італійської кухонь «Діоскурі», бренд-шеф готельно-ресторанного комплексу «Південна Брама»;
  • Юлія Прохода – патентний повірений України, національний експерт ЄС з географічних зазначень, сертифікований тренер Всесвітньої організації інтелектуальної власності, голова правління Національної асоціації патентних повірених України.

Захід відбуватиметься протягом одного дня 09 листопада з 09:00 до 15:00 в Кулінарному центрі МХП (Вишневе, вул. В’ячеслава Чорновола, 46а). Реєстрація учасників починається з 08:00.

Квитки на подію


Текст та фото надані партнером.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст партнерського матеріалу.

Думка редакції може відрізнятися від думки партнера.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi