McDonald’s відмовиться від ложки для McFlurry - PostEat

пошук

McDonald’s відмовиться від ложки для McFlurry
06-11-2023 0 504


Мережа закладів швидкого харчування McDonald’s відмовляється від своїх легендарних ложок для морозива McFlurry. Про це повідомляє Business Insider.

Ресторани McDonald’s в США почнуть відмовлятись від ложок для McFlurry вже цього місяця. Заклади в США тепер переходять до багаторазових ложки, які замінюються та чистяться після кожного McFlurry. Десерти тепер подаються із меншою ложкою, такою ж, яку McDonald’s вже видає із морозивом МакСанді, адже для її виробництва використовується менше пластику.

«Ця невелика зміна допоможе зменшити кількість одноразових пластикових відходів у ресторанах», — йдеться в заяві McDonald’s. У жовтні минулого року компанія оголосила про перехід на компостовані паперові ложки McFlurry у Великій Британії.

У 2018 році McDonald’s поставив собі за мету скоротити викиди парникових газів у своїх офісах і ресторанах на 36% протягом 2015 – 2030 років. У 2021 році мережа замінила частину пластикових іграшок Хеппі Міл на тривимірні іграшки з паперу, які клієнти можуть скласти самостійно.

Читайте також:

На Київщині викрили склад з незаконно виготовленим алкоголем

Алекс Купер продав свій заклад «Зоря»

Другий кулінарний захід UKRAINE HORECA MASTERS в Кулінарному центрі МХП

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi