21-22 листопада у Варшаві відбудеться ресторанний форум «RestoPraktiki» - PostEat

пошук

21-22 листопада у Варшаві відбудеться ресторанний форум «RestoPraktiki»
10-11-2023 0 641


21-22 листопада у Варшаві відбудеться ресторанний форум «RestoPraktiki». Про це йдеться на сайті «RestoPraktiki».

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Ресторанні Практики (@restopraktiki)

«Вже півтора року. Українці в Європі не пасуть задніх. Хтось повертається, але багато будують свій новий бізнес. Десятки кавʼярень, ресторанів, кафе вже відкриті. Ще в процесі сотні. Тож допомагаємо новачкам уникнути базових помилок та бути ефективнішими. Всі спікери РестоПрактик – свіжі, нові та обов’язково практики. Зустрінемось у Варшаві, поговоримо, обнімемось та допоможемо ЗСУ. Живемо, ресторуємо, перемагаємо!», – розповідають організатори.

Івент буде корисний власникам, керуючим, топ-менеджерам ресторанного та готельного бізнесу, шеф-кухарях, які прагнуть розвитку та кожному, хто хоче відкрити власний заклад в Європі або Україні.

Український ресторатор та засновник «RestoPraktiki» Ігор Сухомлин розповів у Telegram-каналі «Новини Бессарабки» розповів, які 12 кейсів буде розібрано на заході.

«Ми вирішили знову розібрати 12 кейсів українських практиків.

  1. Ліза Татаріна, наробивша шороху з Cream Dream у Лондоні
  2. Анастасія Варава — елегантне Renee Bistro у Ніцці;
  3. Олександр Соколов (мережа SMILEFOOD ), які розвиваються в ОАЕ та Болгарії;
  4. Настя Шишкіна, наша кавова зірка з Plotcoffee у Гамбурзі;
  5. Інна Ярова — наша партнерка, супердосвічена підприємиця та власниця мережі кав’ярень dobro.dobro.cafe, sushi.sushi.cafe та prosecco.oyster.warszawa у Польщі та Чехії;
  6. Катерина Терещенко (NUMO BURO), архітекторка та моя подруга, яка без зупинки будує ресторани та готелі в Польщі, Німеччині, Бельгії та Україні звісно. Ми працюємо разом 16 років (скільки?!). Катя поділиться суто практичними питаннями запуску закладів за останніх два роки. Хто зараз будується або планує — дуже раджу.
  7. Інна Семенченко (Urban bistro і Michalska cocktail room у Братиславі) про успішний досвід роботи в Словаччині, шо вдалось і які факапи були;
  8. Олег Сарапулов та Кароліна Росс (Superfly, Варшава), які влюбляють в себе за секунду. Всі хто ще не був в Суперфлай, мені вас шкода. Бранч або вечеря, натуральне вино, ееееех шось я завівся;
  9. Олександр та Христина Подолян з Вроцлава, наші херсонські розумники і вже дуже досвідчені ресторатори;
  10. Ернест Сулейман, кафе Крим, Варшава — родина з Криму, яка відкрила кафе прямо напроти росіянського посольства у Варшаві. І щодня успішно готує янтикі в чебурєкі, манти в плов;
  11. Лідія Озарук (Polo Pizza, Варшава) з власним досвідом відкриття сімейного закладу з мінімальним бюджетом. Це одне з найгарячіших питань;
  12. Мартін Садіров (Gallo Nero, Гамбург), ресторатор і шеф, який багато років відпрацював у Неаполі, а після створив дуже успішний італійський ресторан-піцерію на півночі Німеччини», — розповів він.

Коли: 21-22 листопада.

Де: Конференц-центр — Навчальний фонд «New Horizons», Bobrowiecka 9, 00-728, Варшава, Польща.

Вартість квитків: ₴4300 (BASIC КВИТОК); ₴8300 (VIP КВИТОК); ₴1500(ONLINE). Придбати можна за посиланням.

Photo credit: Instagram restopraktiki

Читайте також: 

«Пекельна кухня»: яскрава обкладинка видання Washington Examiner

У винному барі Artania Bar відбулась дегустація вин-переможців Ukraine Wine&Spirits Awards 2023

Безпілотний кавовий вендинговий автомат створили в Італії

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi