пошук
Влад Войчук
Автор
пошук
Влад Войчук
Автор
19-20 грудня у Києві в кулінарній студії Gastro Hub відбудеться дводенний практичний майстер-клас «Taste of Bread and Pastry: Україна — Італія».
«Ми розкажемо та покажемо, як працює біга, закваска і дріжджі в різних видах випічки.
Ви дізнаєтесь про особливості українських та італійських хлібів та їхні спільні характеристики.
Протягом двох днів разом із досвідченим спікером і пекарем, власником «Татова пекарня» у Львові – Василієм Хомишиним», — розповідають організатори.
Учасники зможуть розібратися в питаннях випічки формового і подового хліба, а також навчитися випікати:
Українські вироби:
Італійські вироби:
Коли: 19-20 грудня.
Де: Кільцева дорога, 110-А; кулінарна студія Gastro Hub на Столичному ринку, Київ.
Білет по ранній ціні можна замовити написавши на пошту urabin@gmail.com, або за номером телефону: 0507604117, Юлія Рабін.
Читайте також:
Цукор: різноманіття варіантів. Як купити онлайн в АТБ?
З лютого 2023 року кожен другий новий фоп в Україні відкривають жінки.
FoReCH – головна професійна подія сектору HoReCa в Україні
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi