пошук
Влад Войчук
Автор
пошук
Влад Войчук
Автор
Український шеф-кухар Юрій Ковриженко розповів у Facebook, що локальні ринки — це його пристрасть.
“Багато хто знає про мою пристрасть до локальних ринків. Таких трушних, знаєте, що про життя як воно є. Щоб бачити людей та їх справжню історію з їжею. Щоб бачити продукти, які насправді на столі майже у кожній хаті, не одне покоління поспіль. І щоб, звісно, міцно тримати в руках телефон, бо де як не тут йде повне занурення у реальне нерафіноване середовище.
Коли був у Манілі, попросив мене відвезти саме на такий ринок. Не той, що з хіпстерських гідів, з фудкортами в рядок і папайєю за долари, а той, що має справу не з туризмом, а з життям.
Так я потрапив Balintwak Market”, — написав він.
За його словами, на Balintwak Market є овочі, трави, мʼясо, риба, фастфуд з курячих лап з кігтиками та навіть караоке. Усе пахне, усе вирує, і лише тут шеф-кухар починає глибше розуміти місцеві сенси. Юрій Ковриженко з задоволенням провів дві години на закупівлях, навіть не помітивши, як пробіг час.
Photo credit: Facebook Yurii Kovryzhenko Chef
Читайте також:
Топ дієтичних продуктів для здоров’я та гарної фізичної форми
Новий культурний проєкт «Різдзвоники» від «Сільпо»: масове виконання «Щедрика» та книга про Різдво
Стенлі Туччі приготував борщ — відео
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi