Серіал «Ведмідь» отримав премію «Золотий глобус» - PostEat

пошук

Серіал «Ведмідь» отримав премію «Золотий глобус»
08-01-2024 0 588


В ніч на 8 січня в Лос-Анджелесі відбулась церемонія нагородження премією «Золотий глобус 2024». Комедійно-драматичний серіал «Ведмідь» став найкращим у номінації «Найкращий серіал в жанрі комедії або мюзиклу». Про це йдеться на сайті премії. 

Крім цього, акторка серіалу «Ведмідь» Айо Едебірі отримала нагороду в номінації «Найкраща акторка в комедійному серіалі або мюзиклі», тоді як актор цього ж серіалу Джеремі Аллен Вайт став переможцем у номінації «Найкращий актор в комедійному серіалі або мюзиклі».

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Golden Globes (@goldenglobes)

Додамо, «Ведмідь» (англ. The Bear) — американський комедійно-драматичний серіал, створений Крістофером Сторером. Прем’єра відбулася на Hulu 23 червня 2022 року, в головних ролях — Джеремі Аллен Вайт, Ебон Мосс-Бакрак, Айо Едебірі, Ліонель Бойс, Ліза Колон-Заяс та Еббі Елліотт. 14 липня 2022 року серіал було продовжено на другий сезон. Прем’єра другого сезону відбулася 22 червня 2023 року.

У першому сезоні йшлося про те, що молодий шеф-кухар Кармен (Джеремі Аллен Вайт) успадковує від свого брата магазин з продажів сандвічів і занедбану групу співробітників. Згодом він вирішує перетворити це місце на справжній ресторан. Кармен, який сам є досвідченим шеф-кухарем, має заслужити повагу співробітників та проявити себе, щоб отримати їх підтримку.

У другому сезоні головний герой серіалу Кармен, шанувальник високої кухні, працює в одному з ресторанів Нью-Йорка. Навряд чи він думав про повернення додому в Чикаго. Однак змушений це зробити, оскільки вмирає його брат, і треба рятувати сендвіч-бар, який дістався у спадок. У першому сезоні це вдається зробити, попри опір персоналу та інші проблеми, включаючи фінансові. Тепер амбіції Кармена та його команди розширилися до відкриття абсолютно нового ресторану. Судячи з трейлера, зробити це буде дуже непросто.

Photo credits: Vanity Fair

Читайте також:

У «БарменДиктаті» влаштовують вечірку з нагоди Дня бармена

В Україні суттєво зросла вартість огірків

У Києві виставили на продаж ринок-«шайбу»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi