Літні коктейлі у Львові: sangria, Spritz veneziano, Gin and tonic, Mimosa - PostEat

пошук

Літні коктейлі у Львові: sangria, Spritz veneziano, Gin and tonic, Mimosa
26-07-2024 0 4512


Літо у Львові – це особливий час, коли місто оживає, сповнене яскравих фарб і незабутніх смаків. Що може бути краще, ніж освіжитися смачним коктейлем у спекотний день? Ми підготували для вас добірку найпопулярніших літніх коктейлів, які ви можете спробувати у львівських закладах. Від класичної Sangria до вишуканого Spritz Veneziano, від освіжаючого Gin and Tonic до легкого ігристого Mimosa – кожен з цих напоїв подарує вам незабутні моменти та справжнє задоволення. 

Галерея Лицарів | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: проспект Свободи 16-18

Години роботи: щодня з 12:00 до 23:00

Дещо з меню: вежа Aperol spritz для двох — 700 грн, вежа Aperol spritz для компанії — 1350 грн, вежа Passion Fizz для двох — 650 грн, вежа Passion Fizz для компанії — 1200 грн, вежа TOP MIX для компанії — 1400 грн.

Деталі: Ресторан «Галерея Лицарів» розташований в самому центрі Львова і не просто так має таку назву — він розташований у відбудованій Вежі крамарів, що історично знаходились на Високому мурі. В ресторані готують страви європейсько-кавказької кухні з акцентом на стравах з мангалу. Влітку гості найбільше полюбляють коктейльні вежі з популярними коктейлями, які можна замовити на двох чи на компанію: вежа з чотирьох або восьми класичних коктейлів Aperol spritz та вежа з чотирьох або восьми легких кисло-солодких коктейлів з освіжаючим тропічним смаком  Passion Fizz. Також для компанії пропонують вежу з восьми найпопулярніших літніх коктейлів з меню: по два коктейлі Aperol spritz, Passion Fizz, Touch of the devil, French 75.

Budzzini | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Дорошенка, 8

Години роботи: щодня 05:00 — 00:00

Дещо з меню: коктейлі: Aperol Spritz — 200 грн, French 75 — 230 грн, Siciliano — 210 грн, Fiori Forti — 210 грн, Roselline — 260 грн.

Деталі: Атмосфера особливого літнього відпочинку з самому серці Львова чекає на вас щодня в ресторані Budzzini. Це справжній рай для поціновувачів смачних страв та вишуканого відпочинку, особливо якщо ви оберете столик у затишному дворику, що схований у затінку старовинних львівських будівель. Заклад належить до мережі Gazda Group та відомий найбільшим вибором піци у Львові — цілих 28 видів, серед яких представлені і вже улюблені смаки, і справжні авторські шедеври. 

Снідати зі світанком, пообідати поживним ланчем за приємною ціною та повечеряти всією родиною кращими італійськими стравами та авторськими напоями — це все про Budzzini, який працює для вас щодня з 5 ранку і до опівночі. Влітку для гостей в ресторані приготували смачні й освіжаючі літні напої та оголосили липень “місяцем сангрії”. Ви ще встигаєте спробувати 1200 мл білої та червоної сангрії всього за 200 гривень.

А в коктейльній карті ви знайдете топовий літній Aperol Spritz та освіжаючий класичний  French 75, а також авторські Siciliano з цитрусовим джином та просеко, квітковий Roselline з білим сухим вином та лікерами троянди і апельсину, легкий Fiori Forti на основі шотландського віскі та бузини.

Sarra cafe | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Гетьмана Мазепи, 2а

Години роботи: щодня з 09:00 до 21:00

Дещо з меню: коктейлі: Pistachio Margarita — 220 грн, Rose Hip — 220 грн, Mimosa — 220 грн, 

Деталі: Міське кафе Sarra знаходиться у спальному районі міста поблизу ТЦ Spartak. Працюють з дев’ятої до дев’ятої кожного дня, а сніданки готують до 15:00. В інтер’єрі зробили акцент на стильні вінтажні меблі та цікаві елементи декору, діє постійна зміна картин місцевих художників. В меню ви знайдете авторські страви — в Sarra зустрілося багато кухонь, але основа, звісно, українська. В коктейльній карті варто звернути увагу на фісташковий коктейль Margarita, освіжаючий Rose Hip з ігристим та шипшиновим сироп, легкий коктейль Mimosa з нотками цитрусових та майже коктейль-десерт Arran ice coffee з ванільним морозивом, кавою та кремовим лікером.

Papí | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Валова, 19

Години роботи: щодня з 09:00 до 21:00

Дещо з меню: коктейлі: “Росеко” — 190 грн, Джин- тонік — 180 грн, Mango Punch — 200 грн, Sweet Kiss — 210 грн, Prosecco Di Sorbetto — 215 грн.

Деталі: Papi — затишне концептуальне кафе у центрі Львова. Papi відкриває свої двері для гостей щодня о 09:00, улюблені кавові напої та страви можна скуштувати до 22:00. Акцент у закладі зроблено на сніданки та обіди — можна почати день з панкейків з карамеллю та сорбетом, ізраїльського сніданку з шакшукою та хумусом і кабачковими оладками. В коктейльні карті цікаве різноманіття для вашого літнього вечора: “Росеко” на основі просеко та смородинового лікеру, Mango Punch з ігристим та кордіалом манго-курага, освіжаючий Sweet Kiss з блакитним джином, Prosecco Di Sorbetto на основі просеко з сорбетом апельсин-грейпфрут.

Цукерня | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Староєврейська, 3

Години роботи: пн-пт з 09:00 до 22:00, сб-нд з 08:30 до 22:00

Дещо з меню: коктейлі: ROSEMERY GIN TONIC — 275 грн, BASIL MARTINI FIERO — 250 грн, VERY BERRY — 225 грн, MIMOSA — 245 грн, BLOOD ORANGE GІN TONIC — 240 грн, LE GRAND FIZZ — 285 грн.

Деталі: Перших гостей «Цукерня» на Староєврейській зустріла понад два десятки років тому. Нещодавно в закладі оновили інтер’єр від YOD Group, повністю змінивши його концепцію. Сніданки тут готують з відкриття і до 13:00, також в меню пінса, антипасті, різноманіття шніцелів та кондитерських виробів. Коктейльна карта потішить цікавими легкими позиціями: розмариновий джин тонік, базиліковий Martini Fiero, класична та бездоганна Mimosa, джин тонік з кордіалом сицилійський апельсин та тандем горілки з бузиновим сиропом в Le grand fizz.

Grand Cafe Leopolis | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пл. Ринок, 1

Години роботи: щодня з 09:00 до 22:00

Дещо з меню: коктейлі: Modern Mimosa — 195 грн, Amaro Spritz — 215 грн, Aperol Spritz — 215 грн, Coffee Spritz — 215 грн, Violet Gin and Tonic — 195 грн, Tommy`s Margarita — 225 грн.

Деталі: Grand Cafe Leopolis — концептуальне кафе холдингу емоцій !FEST. Заклад знаходиться на центральній площі міста, тут можна дізнатися про цікавинки й події, які ставалися у Львові відтоді, як люди навчилися фотографувати. Вражати тут вміють не лише десертами та “панськими вежами”, а й коктейлями. 

Для літнього вечора можна обрати освіжаючий Modern Mimosa на основі ігристого вина, апельсинового лікеру, а також міксу апельсинового та грейпфрутового фрешів, Amaro Spritz на основі італійського трав’яного лікеру та ігристого вина з лимоном та м’ятою або цікаву варіацію Coffee Spritz на основі ігристого вина та кавового лікеру, прикрашений апельсином та м’ятою. Шанувальникам джин тоніку можна обрати його версію з додаванням фіалкового лікеру,  а чудове поєднання кислоти лаймового фрешу з свіжістю текіли і солодкавістю тропічних фруктів ви знайдете в коктейлі Tommy`s Margarita.

Головна фото: «Цукерня”

Фото: Facebook / Instagram “Галерея Лицарів”, Budzzini, Sarra cafe, Papí, “Цукерня”, Grand Cafe Leopolis.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi