BAROMETER International Bar Show 2024: «HUMANS». Еволюція індустрії - PostEat

пошук

BAROMETER International Bar Show 2024: «HUMANS». Еволюція індустрії
14-10-2024 0 100

Партнери

Автор


28-29 вересня в КВЦ «Парковий» відбулася найочікуваніша подія року для експертів та ентузіастів барної культури – BAROMETER International Bar Show 2024. Цьогорічний захід став справжнім воз’єднанням барного ком’юніті України, зібравши на одному майданчику кілька тисяч шанувальників коктейльної культури та міксології, які мали можливість поринути у світ інновацій, тенденцій та глибоких змін в індустрії.

Тож BAROMETER 2024 у цифрах:

  • два дні унікального досвіду;
  • понад 6,5 тис. відвідувачів;
  • 16 барів з різних міст України;
  • 70 спікерів, 49 лекцій та 64 дегустації; 
  • більше 100 алкогольних брендів у виставковій зоні;
  • 8 сharity guest bartendings (запрошеними гостями стали: Positiff, Zlata Ognevich, Анатолій Анатоліч, Мari Cheba, Ангус Вінчестер, Марія Озірна (Духовне Личко), Вадим Мельниченко)* *на підтримку Superhumans Center

Тема року: HUMANS

Цього року BAROMETER став не тільки платформою для обміну досвідом, але й можливістю зустрітися і поділитися історіями розвитку, перемог і викликів, що стали частиною життя кожного учасника. Темою року було обрано «HUMANS» – вона була присвячена нашій професійній та людській еволюції в барній індустрії і індустрії гостинності загалом. За останні роки ми всі зазнали значних трансформацій, адже всі зміни в індустрії переплітаються із змінами в суспільстві. Відвідувачі змогли відчути атмосферу не лише професійного розвитку, а й нових цінностей: відповідальності, свідомості та прагнення до створення кращого суспільства. 

Основні події та активності

Цьогорічний BAROMETER розширив свої горизонти і запропонував насичену програму для всіх учасників:

  • BARS ZONE: 16 барів-учасників з усієї країни представили свої найкращі коктейлі, що дозволило гостям відчути нові смаки та тенденції барної культури.
  • 3 PROFESSIONAL TASTING ROOMS: для професіоналів індустрії були організовані лекції та дегустаційні сесії, які дозволили ознайомитися з новими і класичними лінійками вишуканих алкогольних напоїв.
  • MAIN STAGE & LECTURE HALLS: на головній сцені та в лекційних залах проходили виступи експертів, бренд-амбасадорів та іноземних спікерів, які ділилися знаннями про барну культуру, карʼєру в індустрії гостинності, висвітлювали останні тенденції та інновації.
  • BAROMETER CRAFTS: новий напрямок BAROMETER на підтримку українських крафтових виробників алкогольних та безалкогольних напоїв. Гості мали змогу відвідати стенди учасників-крафтовиків ( в Bars Zone, а також послухати їхні лекції про всі особливості напоїв та їх виробництво в рамках лекторію BRMTR CRAFTS.  
  • FOOD & LOUNGE ZONE: тут відвідувачі могли насолоджуватися стравами від п’яти київських закладів, а також розслабитися на відкритій терасі з приголомшливим видом на місто.

Благодійна місія

Велика увага була приділена благодійній місії події – організатори BAROMETER, компанія Hoteliero, активно підтримують центр протезування та реабілітації Superhumans Center, передаючи частину прибутку від квитків та 100% прибутку від всіх інтерактивів та активностей BAROMETER на підтримку Центру. Ця ініціатива підкреслює соціальну відповідальність та прагнення до допомоги тим, хто у ці складні часи потребує нашої підтримки. Цьогоріч BAROMETER передав Superhumans Center 800 000 грн.

Нове покоління барної індустрії

BAROMETER 2024 став яскравим прикладом того, як індустрія гостинності розвивається і стає важливою частиною змін у суспільстві. Це була можливість для кожного з учасників стати частиною великої і важливої справи, розширюючи межі та можливості коктейльної культури. BAROMETER International Bar Show знову підтвердив свій статус культового заходу, що об’єднує професіоналів, ентузіастів та всіх тих, хто вірить у силу комунікації, культури та відповідальності за спільне майбутнє індустрії.

Текст та фото надані партнером.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст партнерського матеріалу.

Думка редакції може відрізнятися від думки партнера.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi