Нові заклади тижня. Серпень 2025: наливаторія, рест гавайської кухні, тейк-евей локація домашнього комфортфуду, кав’яврня від відомої мережі, італійський і кримськотатарський ресторани та гастропростір на ВДНГ - PostEat

пошук

Нові заклади тижня. Серпень 2025: наливаторія, рест гавайської кухні, тейк-евей локація домашнього комфортфуду, кав’яврня від відомої мережі, італійський і кримськотатарський ресторани та гастропростір на ВДНГ
12-08-2025 0 1713

Місто живе в режимі постійної кулінарної інновації, де нові адреси з’являються швидше, ніж встигаєш внести їх у свій «to eat» список. Від камерних кав’ярень із кавою, що пахне як свіжа історія, до ресторанів, де меню нагадує сюжетний твіст у фільмі: просте ніколи не буває просто.

Зібрали заклади, які відкрили двері й встигли стати маленькими подіями. Тут є місця, що ризикують змішувати несумісне, грати зі спадщиною та сміливо тримати курс на нову українську гастрономію. Ось вам нова гастрокарта тижня, але обирайте серцем.

VINO PO KOLINO на Великій Васильківській

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 136

Новий винний простір VINO PO KOLINO в центрі, який поєднує в собі ресторан-бар і магазин алкогольних напоїв. Заклад працює щодня з 8:00 до 22:00. Меню створене під керівництвом одеського шефа Андрія Дромова, багато варіацій пінци: від класичних до несподіваних поєднань смаків. Пінца готується з трьох видів борошна за оригінальними рецептами: 

  • Пінца 4 мʼяса
  • Пінца з лососем та манго
  • Пінца Горгонзола — груша
  • Пінца Маргарита
  • Пінца Чотири сири
  • Пінца Пепероні
  • Пінца з хамоном

NASHA by CHEESECAKE FAMILY в ЦУМі

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: ЦУМ Київ, вул. Хрещатик, 38, 6-й поверх

NASHA by CHEESECAKE FAMILY, це нова тейк-евей локація домашнього комфортфуду, що вже працює на 6-му поверсі ЦУМу. 

Місце про якісну та смачну їжу без надлишку масла. Меню складається зі зрозумілих і знайомих страв, приготованих із продуктів найвищої якості. Концепцію розробила команда @cheesecake.family.ua на чолі з @chef.yura, з акцентом на збалансовану жирність, без дієтичного фанатизму, але й без важкості після обіду.

Тут можна швидко перекусити у центрі або взяти улюблені страви із собою. Формат орієнтований на щоденне здорове харчування, яке поєднує смак, користь та зручність.

Shaka Kitchen в Голосієвському районі 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: проспект Лобановського, 124-Б

Перший в Україні, за словами команди закладу, ресторан гавайської кухні. Занурення в атмосферу «Aloha». Місце для тих, хто цінує свіжі інгредієнти та яскраві смаки. Формат поєднує затишну атмосферу та екзотичні рецепти. Меню Shaka Kitchen відображає традиційні гавайські страви з акцентом на свіжість інгредієнтів. Гості можуть скуштувати боули з рисом, лапшею та морепродуктами, страви з морепродуктів, а також різноманітні смачні закуски, які передають дух Гаваїв.

Бахчи Saray на Дніпровській набережній

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Дніпровська набережна, 25

Бахчи Saray, ценовий кримськотатарський ресторан, що вже відкрився у тестовому режимі на Дніпровській набережній. Кухня закладу працює під керівництвом шеф-кухаря Enver Tairov та пропонує автентичні кримськотатарські страви у затишній атмосфері. Попри те, що ресторан працює в тестовому форматі, гостям уже доступне повноцінне меню з традиційними смаками.

Заклад SARTO в Києві 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: поки відомо, дивитись в інсті закладу згодом

Новий пасаж смаку в Києві, який об’єднує чотири унікальні простори: ресторан з автентичною італійською кухнею, бутик-кондитерську, енотеку та бар. Це місце інтелігентного гедонізму, створене для тих, хто цінує вишукані гастрономічні враження та емоції.

Наразі команда закладу ретельно готується до відкриття, тож незабаром ви зможете особисто відчути всі переваги цього гастрономічного пасажу.

«Food Plaza»,  великий гастрономічний простір на ВДНГ, скоро відкриття 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: проспект Академіка Глушкова, 1

ВДНГ готує новий великий гастрономічний простір просто неба — Food Plaza, який відкриється у 2026 році. Проєкт поєднає понад 50 локацій з різноманітними гастроформатами, відпочинку та розваг.

У Food Plaza будуть стаціонарні ресторани і бари під навісами, зелена «Тепла алея» з кафе та фотозонами, а також фрешмаркет із сезонними продуктами. Для сімей з дітьми створять дитячий майданчик в екостилі, а любителі урбаністики оцінять урбан-пляж і панорамну барну сцену з краєвидами.

Організатори оголошують набір резидентів: ресторанів, власників фудтраків та мобільних кухонь. Окрім їжи, планують фестивалі, виставки, спорт та розваги.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi