Димне М’ясо від Тараса - PostEat

пошук

DEFAULT

Димне М’ясо від Тараса

31-07-2018 0

Як і в гарних історіях, я не старався створити бізнес по копченню м’яса. Просто в серці була гостра необхідність у якісних м’ясних продуктах, яку на той час не міг задовольнити жоден товар на ринку.

Було прийняте рішення побудувати коптильню власними руками та почати коптити м’ясо, як це здавна робили у моїй сім’ї. Однак, після перших спроб та фотографій у facebook посипалися численні замовлення від друзів та ресторанів. З часом їх ставало все більше та більше, і сам того не розуміючи я став головним експертом по копченню.

В той переломний момент я пообіцяв собі не йти на компроміси та робити кращий продукт з усіх можливих, стати “божевільним” від копченого м’яса та робити це краще за будь-кого. Я розумів, що не зможу робити сотні тон в місяць, але я можу робити сотні кілограмів, які будуть такими, що дух захоплюватиме від однієї згадки про них.

Від початку “копченого” бізнесу я провів більше 2 000 годин під час приготування своїх страв, відвідав Сполучені Штати та Скандинавії навчаючись там у місцевих колег, провів консалтинг у ряді ресторанів працюючи при цьому на усіх видах коптильних камер, що дозволило зрозуміти усі деталі цього димного бізнесу.

Tweet

Коментарi

З цiєю стравою дивляться також: