Їжа для кожного: створили поживні батончики, які практично не потрібно жувати - PostEat

пошук

Їжа для кожного: створили поживні батончики, які практично не потрібно жувати
13-05-2019 0 880

administration

Автор


Лікар Тіа Баган створила особливі смаколики, які практично розчиняються у роті, мають приємний смак та насичують енергією. На розробку незвичних батончиків спеціаліста надихнули історії багатьох її пацієнтів, які з різних причин мали складнощі з вживанням звичної їжі. Наприклад, це діти з сенсорними відхиленнями, дорослі, що мають труднощі з ковтанням та просто люди похилого віку.

Лікар помітила, що рідні та близькі таких людей, бажаючи полегшити їм життя, постійно шукали продукти, які було б легко їсти, які б давали калорії та при цьому були смачними і приємними на вигляд. Тіа Баган впевнена, що їжа – не просто поживні речовини, вона має бути апетитною. Тому спеціаліст і створила батончики з безе.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Смачні кранчі виготовляють зі спеціального безе та глазурують. Потрапляючи до рота, такий батончик практично розчиняється та не вимагає зусиль: його майже не треба жувати, і ковтати його дуже легко. Солодощі виготовляють зі смаком темного чи білого шоколаду, полуниці або лимону. Вони не містять шкідливих домішок.

Фото: The EAT bar

Головна фотографія: The EAT bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi