пошук
Тепер ранок у BEEF починається по-новому. Команда ресторану спільно з Ольгою Мартиновською, шеф-кухаркою та суддею кулінарного проєкту «МастерШеф», презентувала оновлене меню сніданків. Створене зі смаком, натхненням, турботою і тим самим «умамі» як «у мами». Ольга також є співзасновницею першого українського кулінарного застосунку Culinara, де зібрано понад 1000 рецептів, зокрема сніданків. Тому вона точно знає, яким має бути сніданок: простим, поживним і таким, який хочеться повторити вдома. Це меню – поєднання дбайливого ставлення до продукту, сезонності й тепла у кожній подачі.
Вже з 9:00 ранку в ресторані зустрічають містян, які звикли до динамічного способу життя. Цінують просту їжу з глибоким змістом: поживну, збалансовану, смачну. Продукти, які працюють виключно на користь.
«Сніданок має бути як вдома. Прості й чесні інгредієнти, поживність, баланс, комфорт. Страви, які я сама люблю і з радістю готую для інших», — ділиться Ольга.
В основі меню – цільнозернові каші, яйця, риба, сир, локальні овочі та сезонні ягоди, хліб та випічка, натуральні й легкі соуси. Знайомі та улюблені смаки в новому виконанні – збалансовані й поживні, з турботою про тіло й задоволення.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Ці сніданки поєднують насолоду від смаку з турботою про відновлення і відчуття рівноваги зранку. В основі страв білки, повільні вуглеводи, корисні жири, клітковина і ферменти для легкого травлення. Подбали про тих, хто стежить за харчуванням, додавши безглютенові млинці, безлактозне молоко, альтернативи пшениці та достатньо легких страв без цукру.
Смакуйте ранок у BEEF з новим змістом і знайомим теплом.
У будні з 9:00 до 12:00 з безлімітною фільтр-кавою.
У вихідні з 10:00 до 16:00 з келихом ігристого.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Про деякі страви з меню:
Український сніданок 580 грн
Даші 480 грн
Сніданок BEEF 5* зірок на двох 3600 грн
Сніданок Шибаєва з Virgin Mary 580 грн
Фото: BEEF
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Коментарi