Їжа зі змістом: нові сніданки в BEEF спільно з Ольгою Мартиновською - PostEat
Їжа зі змістом: нові сніданки в BEEF спільно з Ольгою Мартиновською
09-07-2025 0 315

Автор


Тепер ранок у BEEF починається по-новому. Команда ресторану спільно з Ольгою Мартиновською, шеф-кухаркою та суддею  кулінарного проєкту «МастерШеф», презентувала оновлене меню сніданків. Створене зі смаком, натхненням, турботою і тим самим «умамі» як «у мами». Ольга також є співзасновницею першого українського кулінарного застосунку Culinara, де зібрано понад 1000 рецептів, зокрема сніданків. Тому вона точно знає, яким має бути сніданок: простим, поживним і таким, який хочеться повторити вдома. Це меню – поєднання дбайливого ставлення до продукту, сезонності й тепла у кожній подачі.

Вже з 9:00 ранку в ресторані зустрічають містян, які звикли до динамічного способу життя. Цінують просту їжу з глибоким змістом: поживну, збалансовану, смачну. Продукти, які працюють виключно на користь. 

«Сніданок має бути як вдома. Прості й чесні інгредієнти, поживність, баланс, комфорт. Страви, які я сама люблю і з радістю готую для інших», — ділиться Ольга. 

В основі меню – цільнозернові каші, яйця, риба, сир, локальні овочі та сезонні ягоди, хліб та випічка, натуральні й легкі соуси. Знайомі та улюблені смаки в новому виконанні – збалансовані й поживні, з турботою про тіло й задоволення. 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Ці сніданки поєднують насолоду від смаку з турботою про відновлення і відчуття рівноваги зранку. В основі страв білки, повільні вуглеводи, корисні жири, клітковина і ферменти для легкого травлення. Подбали про тих, хто стежить за харчуванням, додавши безглютенові млинці, безлактозне молоко, альтернативи пшениці та достатньо легких страв без цукру. 

Смакуйте ранок у BEEF з новим змістом і знайомим теплом.

У будні з 9:00 до 12:00 з безлімітною фільтр-кавою. 

У вихідні з 10:00 до 16:00 з келихом ігристого. 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Про деякі страви з меню:

Український сніданок 580 грн

  • Гречка з маслом, скрембл із яєць, органічна сарделька і свіжий овочевий салат зі сметаною – усе, що ми любимо з дитинства, але у сучасній подачі.

Даші 480 грн

  • Традиційний японський бульйон з мʼясними фрикадельками та коржиком із сиром. Легкий та ароматний. Пряний, насичений, але не гострий. Ідеальний варіант для тих, хто вчора гарно погуляв. 

Сніданок BEEF 5* зірок на двох 3600 грн

  • Справжній ранковий бенкет: відбірні продукти, фермерські овочі, сир та обовʼязково біла скатертина. Це сніданок для ранкового побачення або нової сімейної традиції. Навіть для ділової зустрічі, яка за таких гастрономічних умов матиме успіх і сприятиме найкращим домовленостям. 
  • Розкішний сніданок на двох у стилі готелю найвищого класу: круасан, слабосолена форель, червона ікра, яйця 6 хвилин, страчателла, сир, шинка, джеми, сезонні овочі, йогурт з гранолою та манго, збите масло, а також гаряча страва на вибір з меню сніданків. Кава, ігристе, фреш.

Сніданок Шибаєва з Virgin Mary 580 грн

  • Гречка з томленою яловичиною, малосольними огірками та томатами 420 грн
  • Запечені безглютенові млинці з козиною рікоттою та сезонними ягодами 460 грн
  • Безглютенові млинці з м’ясом, руколою та сиром Чеддер 520 грн

Фото: BEEF 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi