Льюїс Гамільтон випустить безалкогольну текілу - PostEat

пошук

Льюїс Гамільтон випустить безалкогольну текілу
27-10-2023 0 625


Семиразовий чемпіон світу з автоперегонів у класі “Формула-1” Льюїс Гамільтон розповів, що займеться виробництвом безалкогольної текіли під брендом Almave спільно із засновником компанії Casa Lumbre Іваном Салданьєм. Про це повідомляє Yahoo.

Мексиканська Casa Lumbre, крім текіли, виробляє мескаль та лікери. Безалкогольний напій під назвою Almave буде випущений у двох варіаціях – Almave Ámbar для споживання у чистому вигляді та Almave Blanco для використання у коктейлях.

У компанії розповідають, що Almave – це єдиний безалкогольний продукт із використанням блакитної агави. Сировина для напою використовується така сама, як для звичайної текіли, однак бродінню сік не піддається, а отже, напій не може називатися текіла.

Текіла це захищене географічне найменування, тому виробники називають Almave “спірит з блакитної агави”. Однак у напою, виробленого з агави за допомогою дистиляції, той самий смак та аромат агави без присутності алкоголю.

“Існує величезний попит на якісні альтернативи для ситуацій, коли люди не хочуть пити алкоголь, але не хочуть жертвувати смаком напою. Ось чому нам було важливо, щоб наш продукт був зроблений з агави та відтворював смак звичайної текіли. Мені здається, що в нього чудовий смак. Те, що ми створили, не схоже на те, що є на ринку”, — каже Льюїс Хемілтон.

Напій спочатку можна буде купити на сайті бренду, а 2024 року він вийде у продаж у США та інших країнах.

Photo credit: Yahoo

Читайте також: 

У Нанті відкрився ресторан української кухні

Євген Клопотенко показав відео з весілля і розповів, чи справді одружився

На Одещині створили портрет Шевченка з яблук та встановили рекорд

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi