Англійський сніданок вимирає: міленіали вважають його шкідливим для здоров'я - PostEat

пошук

Англійський сніданок вимирає: міленіали вважають його шкідливим для здоров'я
21-01-2020 0 5071


Вже для наступного покоління британців повний англійський сніданок може стати історією. Згідно з опитуванням агенції Ginger Research сьогодні кожен п’ятий британець до 30 років ніколи не їв цю страву.

27% з 2000 опитаних від 18 до 30 років британців назвали чорний пудинг (кров’яну ковбасу) найневдалішим продуктом з традиційного набору обсмажених продуктів.

24% опитаних назвали смажені продукти у сніданку «занадто жирними». В 42% опитуваних повний англійський сніданок асоціюється з їжею «робітників у придорожніх кафе».


Сосиски, жирний бекон, тепла квасоля також стали чинниками, які вплинули на відмову молодих британців від страви. Вони скоріше зроблять вибір на користь копченого лосося, яєчні, авокадо з тостом або вівсяних млинців.

Директорка агенції Еллі Гласон прокоментувала результати опитування, — «Понад половина молодих людей вважають, що Британії стає “здоровішою” та свідомо відмовляються від англійського сніданку».

Набір повного англійського сніданку може відрізнятись в залежності від регіону Великої Британії та може включати смажений бекон, яйця, сосиски, квасолю, смажені помідори, гриби, кров’яну ковбасу та тости.

Вважається, що страва стала популярною у XVIII сторіччі у заміських будинках заможних британців.

Великий та ситний сніданок мав продемонструвати гостям щедрість та багатство господарів.

Фото: unsplash.com

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi