Сніданок з яйцями: фрітата, скрембл, омлет, яйця пашот, шакшука - PostEat

пошук

Сніданок з яйцями: фрітата, скрембл, омлет, яйця пашот, шакшука
28-11-2019 0 4833


«Смачний сніданок = відмінний ранок» — цю істину варто пам’ятати щодня, щоб кожен день починався чудово і так само продовжувався. Класика на ранковій тарілці, звичайно, яєчня, однак в закладах Києва можна знайти багато цікавих пропозицій. Які страви з яйцями на сніданок подають в столичних ресторанах читайте в нашому огляді.

Раніше ми розповідали вам про найпопулярніші страви з яйцями до сніданку тут, а також розповідали багато цікаво про історію сніданку у цьому матеріалі. Окремо ми розповідали і про яйця пашот – читайте про історію цієї страви тут.

Яйця Бенедикт — страва, яка асоціюється зі сніданком у багатьох людей. Вона складається з двох половинок англійського кексу з яйцями пашот, шинкою або беконом і голландським соусом. Є дві версії виникнення цієї страви. Згідно з першою, в далекому 1894 році році брокер Лемюель Бенедикт завітав у готель Уолдорф-Асторія, сподіваючись знайти ліки від ранкового похмілля, і замовив «тости з маслом, вареними яйцями, беконом і голландським соусом». Метрдотель ресторану оцінив цікавий рецепт і включив його в меню.

За іншою версією, яйця Бенедикт придумав шеф-кухар ресторану Delmonico’s в Нью-Йорку для частих відвідувачів містера і місіс Бенедикт. Одного разу містер Бенедикт сказав метрдотелю: «Не могли б ви запропонувати нам що-небудь новеньке?». І отримав варені яйця на тості з тонким скибочками шинки, голландським соусом і трюфелями зверху.

POSITANO

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пр-т Павла Тичини, 1в

Бюджет: ₴₴. Неаполітанська піца (115–289 грн), домашня паста (119–289 грн), десерти (25–98 грн).

Страви: фрітата «Три сири» – 99 грн, омлет сальсіча та броколі – 99 грн.

Напої: еспресо по-неаполітанськи – 33 грн, капучино на рослинному молоці (соєве, мигдальне або кокосове) – 55 грн, ягідні чаї – 50 грн, апельсиновий фреш – 70 грн.

Деталі: проект команди «Сільпо», сніданки з 09:00 до 11:00 по буднях, неаполітанська піца, паста власного приготування, піч на дровах, дитячі розвиваючі майстер-класи по вихідних, сork fee, аперитиви з бренд-шефом ресторану Марко Черветті, натуральні італійські вина від Власного імпорту «Сільпо», унікальна винна карта, панорамні вікна, меню ресторану разом із Марко Черветті розробляв всесвітньовідомий піцайоло – Енцо Кочча, засновник піцерії La Notizia, рекомендованої Червоним гідом Мішлен.

POSITANO — ресторан неаполітанської кухні на Березняках. Столичні гурмани високо цінують пристрасть до італійських гастрономічних традицій, втілену в стравах бренд-шефа Марко Черветті. Ресторан POSITANO увійшов до списку найкращих піцерій Європи за версією італійського онлайн-гіду 50 Top Pizza, тому на неаполітанську піцу у цьому закладі варто звернути особливу увагу. Завітайте до POSITANO зранку та поснідайте в неаполітанському стилі фрітатою з сирами асьяго, парміджано та горгонзолою.

Trattoria ZUCCA

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Павловська, 26/41

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (145–365 грн), салати (179–255 грн), домашня паста (157–395 грн).

Страви: скрембл на чіабаті, сальсіча, сир моцарела, томати, цукіні – 235 грн, яєчня на чіабаті, смажений бекон, сир моцарела, томати, цукін – 220 грн, омлет зі спаржею та козячим сиром – 215 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі

Деталі: італійська кухня, сім’я ресторанів La Famiglia, паста домашнього приготування, сніданки з 09:00 до 16:00, піца в дров’яній печі, сезонне меню, моцарела-бар, велика винна карта, устричні четверги та п’ятниці, пропозиції вихідного дня.

Trattoria ZUCCA — ресторан італійської кухні в стилі класичної тратторії з лаконічним меню та домашніми стравами. Особливого затишку закладу додають м’які меблі, теплі відтінки в інтер’єрі та великі круглі столи. У меню Trattoria ZUCCA зібрані спеціалітети з різних регіонів Італії: популярні в Сицилії страви c сардинами, п’ємонтські аньолоті, неаполітанські капелеті, ломбардійські касонсеі. Сніданки з яйцями в Trattoria ZUCCA різноманітні — можна замовити великі скрембл на чіабаті з сальсічею або яєчню на чіабаті зі смаженим беконом чи легкий омлет зі спаржею та козячим сиром.

Черноморка

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: м. Київ — вул. Преображенська, 7; вул. Михайла Драгоманова, 6/1; вул. Ярославська, 5/2; вул. Іллєнка (Мельникова), 83а; Кільцева дорога, 110а; Княжий Затон, 16д; вул. Олеся Гончара, 15/3; пр-т Перемоги, 1; вул. Велика Васильківська, 49а; м. Одеса — «Городской Рынок Еды», вул. Рішельєвська, 9а

Бюджет: ₴₴. Закуски (75–257 грн), основні страви (96–186 грн), салати (96–238 грн).

Страви: шакшука з мідіями – 96 грн, скрембл з авокадо та тигровими креветками на хрусткому хлібі – 238 грн, сніданок «Чорноморський» – 168 грн.

Напої: узвар – 25 грн, домашній лимонад – 58 грн, морквяний фреш – 54 грн, еспресо – 32 грн.

Деталі: мережа рибних ресторанів з демократичною ціновою політикою та власним виловом у Чорному морі, великий вибір риби та морепродуктів, демократичні ціни, лаконічний інтер’єр, доставка риби і морепродуктів, самовивіз.

«Черноморка» — мережа рибних лавок з лояльною ціновою політикою, яка приваблює киян та одеситів свіжою рибою власного вилову. В меню закладу ви знайдете одеські спеціалітети, страви з чорноморських делікатесів та великий вибір річкової риби. Сніданки в «Черноморке» подають з 09:00 до 12:00 по буднях і з 9:00 до 14:00 по вихідних — влаштовуйтеся зручніше і насолоджуйтеся неспішним сніданком. Рекомендуємо спробувати фірмовий сніданок «Чорноморський» — вам запропонують яєчню, квасолю у томаті, смажену барабулю, смажені грінки.

Spelaya Kanareyka

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Саксаганського, 15

Бюджет: ₴₴. Закуски (81–169 грн), салати (93–145 грн), основні страви (145–197 грн).

Страви: чашка бульйону, оката яєчня та сосиска – 125 грн, розбовтані курячі, йогурт та теплий сир – 105 грн, омлет-рулет з овочевий та двоє з сиром – 137 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: концептуальний ресторан, авторські страви, знаходиться у центрі міста, локальні продукти, домашній інтер’єр, вина побокально, музичні вечори, сніданки з 08:00 до 23:00.

Spelaya Kanareyka — це заклад про зрозумілу їжу з локальних продуктів. Ресторан відкрив дніпровський ресторатор Олексій Карпов. В Spelaya Kanareyka відтворено домашню атмосферу, де всі збираються за одним столом, щоб насолоджуватись смачними стравами і спілкуватись. Сніданки в ресторані готують з 8 ранку та до закриття — можна поснідати пухкими оладками, лінивими варениками або омлетом з овочами. Найпоживніший сніданок в Spelaya Kanareyka — ароматний бульон, класична оката яєчня та сосиска, які чудово зігріють та піднімуть настрій з самого ранку.

The Cake

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 5

Бюджет: ₴₴. Кейки (90–390 грн), муси (110–120 грн), салати (160–220 грн), сендвічі та тости (140–250 грн).

Страви: скрембл з сосисками з індички, авокадо і гірчицею – 180 грн, яйце пашот зі слабосолоним лососем – 210 грн, яєчню з обсмаженою докторською ковбасою – 90 грн, яйця Бенедикт з шинкою і голладнським соусом – 159 грн,омлет з лісовими грибами, сирами грюєр та рикота – 140 грн.

Напої: еспресо – 40 грн, капучино на вівсяному молоці – 80 грн, какао – 60 грн, флет вайт – 80 грн.

Деталі: кондитерська сім’ї ресторанів «The», знаходиться в ТРЦ «Арена-Сіті», яскравий дизайн, трендові десерти, сніданки цілий день, авторські десерти Валерія Созановського, сезонні позиції в меню, кава на рослинному молоці.

Кондитерська-кафе The Cake знаходиться на одній з найжвавіших вулиць столиці і популярна серед киян завдяки авторським десертам Валерія Созановського. В меню закладу ви знайдете супи, сендвічі, салати, кейки, муси і морозиво. Корисні, ситні і смачні сніданки в кафе подають цілий день — є навіть окремий розділ зі стравами з яєць. Ви можете обрати скрембл з сосисками з індички, яйце пашот, яєчню з обсмаженою докторською ковбасою, яйця Бенедикт або омлет з лісовими грибами.

Italist Prosecco Bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Золотоустівська, 34

Бюджет: ₴₴. Сніданки (75–160 грн), круасани та сендвічі (50–140 грн), закуски (50–185 грн), равлики (135 грн).

Страви: скрембл з лососем та авокадо – 145 грн, яйця Бенедикт з лососем на подушці зі шпинату та соусом голландез – 160 грн.

Напої: еспресо – 30 грн, капучино – 45 грн, фрапе – 50 грн, матча – 75 грн.

Деталі: просеко-бар, знаходиться в історичній частині міста, сніданки у будні з 09:00 до 14:00 (у вихідні з 09:00 до 16:00), великий вибір вина, закуски до вина, стильний інтер’єр від Yudin Design, вечірки, dj-сети, вина побокально, барна карта, коктейлі.

Italist Prosecco Bar — просеко-бар в історичній частині міста, який почав роботу наприкінці липня. Інтер’єр закладу лаконічний, виконаний у світлих тонах, крізь панорамні вікна до приміщення потрапляє багато сонячного світла. За дизайн інтер’єру та бренд закладу відповідали брати Юдіни зі студії Yudin Design. У меню закладу поміж іншого ви знайдете сніданки з яйцями — спробуйте скрембл з лососем та авокадо або яйця Бенедикт з лососем.

Фото: Facebook POSITANO, Trattoria ZUCCA, Рыбная экоЛавка «Черноморка», Spelaya Kanareyka, The Cake, Italist Prosecco Bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi