Анна Козаченко розповіла історію створення Milk Bar в Польщі - PostEat
Анна Козаченко розповіла історію створення Milk Bar в Польщі
04-08-2023 0 1519


Рестораторка Анна Козаченко розповіла історію створення Milk Bar у Варшаві. Заклад скоро відкриє свої двері для відвідувачів. Її слова в Instagram передає Milk Bar Warsaw.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Milk Bar Warsaw (@milkbarwarsaw)

«Привіт! Я Аня, засновниця @milkbarkyiv — закладу, який за останні 9 років підкорив серця киян.

Майже десятиліття ми годували тисячі киян, отримуючи у відповідь десятки тисяч посмішок. Тепер ми хочемо це повторити, цього разу в серці Польщі, в унікальному місті, де проживає багато українців — Варшаві.

Я вперше приїхала до Варшави у квітні 2022 року. Це місто відразу зачарувало мене своєю сучасністю, затишком і яскравим життям на кожній вулиці. Моя інтуїція відразу почала підказувати: «Це ідеальне місце для нового Milk Bar!». Як бачите, я вирішила її послухати!

Milk Bar завжди створювався від щирого серця. Разом з командою в перший день роботи ми пообіцяли собі, що зробимо все, щоб наш продукт, сервіс і нове місце викликали у гостей тільки найприємніші та найщиріші емоції – ті самі емоції, які супроводжували наше рішення відкрити нове місце у Варшаві. І знаєте що? Ми зробили це! 

У нас є величезна мрія, щоб новий @milkbarwarsaw став таким же важливим місцем для Варшави, як і для Києва. Ми хочемо підкорити серця та смаки не лише українців, а й усіх жителів Варшави, адже ми віримо, що кожен відчує тут неповторну магію, над якою ми так довго працювали.

Скоро відкриття! Незабаром ми поділимося подробицями та повідомимо точну дату. А зараз ми хочемо вас усіх сердечно привітати. Ми переповнені щастям і гордістю, що саме тут, у Варшаві, Milk Bar починає свою нову главу, і ми сподіваємося, що ви станете її частиною», — розповіла рестораторка.

Фото: Instagram milkbarwarsaw

Читайте також: 

Массімо Джеларті створив лінійку крафтового морозива для італійського бренду Off-White

Технологію приготування обрядового напою «Варена» внесли до списку нематеріальної культурної спадщини України

У Закарпатській області добули першу сіль з Тереблянського родовища

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi