CHEF-CHEF. Зерно істини: майстер-класи та дегустації для шефів, рестораторів та всіх, хто цікавиться гастрономією - PostEat

пошук

CHEF-CHEF. Зерно істини: майстер-класи та дегустації для шефів, рестораторів та всіх, хто цікавиться гастрономією
21-02-2025 0 1217

Партнери

Автор


11 березня у Львові (BANKHOTEL) відбудеться традиційна гастрономічна подія від HotelieroCHEF-CHEF Lviv by Creative Chefs Summit. CHEF-CHEF – це серія лекційно-демонстраційних майстер-класів для кухарів, рестораторів та гастроентузіастів, а також можливість продегустувати страви, презентовані на сцені шефами. 

Тема цьогорічного заходу CHEF-CHEF: «Зерно істини: новий погляд на страви з борошна та круп». Все починається із зерна, борошна та хліба. Це точка відліку, з якої можна вирушити шляхом небачених гастрономічних експериментів. Пекарні «третьої хвилі» по аналогії з кав’ярнями пропонують новий погляд на випічку, швидко завойовують прихильників та є перспективними з погляду бізнес-моделі. Можна чаклувати над ферментованим тістом для піци. Можна зробити фокачу, а потім трендовий фокача-сендвіч, який стане зіркою меню. Можна зробити бао-бургери або тако. А можна подумати над потенціалом круп. Тривалий час зернові культури були серцем та ядром української кухні. Як ми можемо поглянути на них зараз? Як використати їхній гастрономічний потенціал, щоб створити страви з невисокою собівартістю, але неймовірним смаком? Тож, від пшона до гречки: «суперфуди» поруч, варто тільки придивитися, щоб відкрити нові можливості.

CHEF-CHEF традиційно об’єднує найкращих експертів та найцікавіших шеф-кухарів для обміну досвідом та розвитку української гастрономічної спільноти. Серед спікерів цьогорічної події: 

  • Леране Хайбуллаєва (авторка гастрономічного проєкту cheburek.ua та власниця і авторка халяль-кафе «Кримський Дворик»). Тема виступу: «Від похідного хлібу до «райської їжі»: кримськотартарські страви з зерна та борошна»; 
  • Ігор Лаврешин (готельєр, ресторатор, міжнародний консультант у галузі хлібовипікання, хлібний сомельє). Тема виступу: «Pilafbone: новий концепт випічки для закладів будь-якого формату. Всі тонкощі технології: від підбору інгредієнтів до заморожування та випікання»;
  • Інна Даценко (креаторка виробів з листкового тіста та хліба Bakehouse Garage). Тема виступу: «Чорноброві. Новий український хліб та небанальні страви з чорнозерної пшениці»;
  • Катерина Краус (бренд-кондитерка, пекарка, шеф-кондитерка). Тема виступу: «Від Азії до Скандинавії: як і де шукати натхнення для сучасної випічки»;
  • Наталія Головатська (ідеологиня, засновниця та співвласниця «Артизанська пекарня Mlyn»). Тема: «Унікальний хліб на основі власної живої закваски, з довготривалим процесом холодної ферментації»;
  • Дмитро Жуковець (Пекар; консультує та проводить майстер-класи по роботі з тістом). Тема: «Магія піци: як отримати різні страви, змінюючи лише один елемент»

Що чекає на учасників CHEF-CHEF Lviv?

  • практичні воркшопи від найцікавіших шеф-кухарів України: ми робимо акцент на техніках, рішеннях та практичних знаннях;
  • дегустації всіх страв, які будуть готувати та презентувати спікери;
  • нетворкінг серед представників індустрії та якісна база корисних контактів;
  • нова інформація, яка залишиться з вами – учасники події отримують доступ до всіх рецептів та лайфхаків від спікерів.

 

Чекаємо гастроспільноту на події, аби разом навчатися, надихатися і розвивати індустрію гостинності та гастрономічний потенціал України.

11.03.2025

Львів (BANKHOTEL)

 

Інформація та квитки: 

https://chefs-summit.com/lviv-2025/

 

Компанія Hoteliero – організатор таких масштабних подій як Ukrainian Gastro Show, Creative Chefs Summit, Young Chefs, Salt: Restaurant Innovation Conference, Be Wine, Kyiv Whisky, Barometer International Bar Show, Ukrainian Hospitality Conference.

 

 

Текст та фото надані партнером.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст партнерського матеріалу.

Думка редакції може відрізнятися від думки партнера.

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi