Чоловік знайшов майбутню домашню тваринку в упаковці селери - PostEat

пошук

Чоловік знайшов майбутню домашню тваринку в упаковці селери
07-09-2021 0 1961


Житель Лондона знайшов тритона в упаковці селери і залишив його як домашнього вихованця. 41-річний Філіп Катерер-Стентіфорд з Лондона, Велика Британія, знайшов маленьку тварину в упаковці селери, яку він купив у місцевому супермаркеті, і залишив його собі. Про це пише Daily Star.

На початку серпня британець відправився в продуктовий магазин. У списку покупок була селера. Сім’я чоловіка планувала використовувати її для приготування вечері. Після приготування їжі залишки селери поклали в холодильник.

Через кілька днів Філіп дістав овоч з холодильника, і, коли чоловік висмикував стебла з пакета, то на кухонну стільницю випав маленький коричневий звір. Він спробував втекти, але британець встиг зловити його і посадити в акваріум, в якому раніше жили хом’яки. 

«Це був шок, змішаний з занепокоєнням, тому що ми їли селеру з цієї упаковки на початку тижня. Ми також переживали за тварину. Воно пролежало в нашому холодильнику шість днів, а до цього пережила доставку з ферми в магазин і якийсь час знаходилася там», — розповів чоловік.

Спочатку британець, його дружина та чотирирічний син вирішили, що знайдена тваринка — ящірка, і назвали її Ларрі. Однак незабаром сім’я зрозуміла, що Ларрі — зовсім не ящірка, а тритон, і перейменували його в Найджеллу.

Поки тритон живе у них вдома — вони закрили акваріум, щоб їхні домашні коти Джин, Тонік, Ірокез і Брут не дістали Найджеллу. Філіп планує випустити тритона в природне місце існування, як тільки зрозуміє, де саме йому буде комфортно жити.

Фото: Daily Star

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi