пошук
Влад Войчук
Автор
пошук
Влад Войчук
Автор
В Україні найдешевшим м’ясом залишається курятина. Про це повідомляє Держстатистики, передає Українські Національні Новини.
У жовтні 1 кг курячої тушки коштував у середньому 72,4 грн, тоді як філе курячого — 117,4 грн.
За ціною дорожче було м’ясо свинини — 124 грн/кг.
Та найдорожчим м’ясом в Україні все ж є яловичина, яка коштувала 175 грн/кг.
За роки незалежності виробництво м’яса птиці в Україні зросло на 98%.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi