пошук
Артем Кузьменчук
Автор
пошук
Артем Кузьменчук
Автор
Ігор Мезенцев та команда шефів презентували результати проєкту «Топот» — книгу та фільм про випробування кухарів в умовах дикої природи.
У жовтні 2019 року учасники експедиції провели п’ять днів в екстремальних умова дикої природи Закарпаття. Група рухалась за маршрутом і по дорозі мала готувати страви без професійного обладнання з використанням інгредієнтів, які зустрічались на шляху.
В казанок шефів потрапила риба, дичина, гриби, трави. Замість плити і тарілок використовувались каміння, дерево і мох. Один з учасників експедиції збудував з підручних матеріалів піч, щоб випікати хліб прямо в лісі.
У фільмі шефи діляться враженнями і зізнаються що проєкт справив на них сильне враження. Для більшості це стало випробуванням знать і досвіду поза «зоною комфорту» сучасної кухні. Експертом з виживання на проєкті «Топот» був Igor Lavreshin.
У книзі, яка була написана після експедиції описана історія походу, страви, які готували шефи та незвичні способи приготування в екстремальних умовах. Вартість книги — 1000 грн (перші 100 шт).
Загалом у проєкті взяло участь дев’ять шефів:
Фото: «Топот»
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi
Как приобрести книгу и фильм?
Для того что бы заказать книгу, обращайтесь по телефону или в Telegram +380971111119