Дика гастрономія: шефи пройшли випробування на міцність у проєкті «Топот» - PostEat

пошук

Дика гастрономія: шефи пройшли випробування на міцність у проєкті «Топот»
03-12-2019 2 4048


Ігор Мезенцев та команда шефів презентували результати проєкту «Топот» — книгу та фільм про випробування кухарів в умовах дикої природи.

У жовтні 2019 року учасники експедиції провели п’ять днів в екстремальних умова дикої природи Закарпаття. Група рухалась за маршрутом і по дорозі мала готувати страви без професійного обладнання з використанням інгредієнтів, які зустрічались на шляху.

В казанок шефів потрапила риба, дичина, гриби, трави. Замість плити і тарілок використовувались каміння, дерево і мох. Один з учасників експедиції збудував з підручних матеріалів піч, щоб випікати хліб прямо в лісі.

У фільмі шефи діляться враженнями і зізнаються що проєкт справив на них сильне враження. Для більшості це стало випробуванням знать і досвіду поза «зоною комфорту» сучасної кухні. Експертом з виживання на проєкті «Топот» був Igor Lavreshin. 

У книзі, яка була написана після експедиції описана історія походу, страви, які готували шефи та незвичні способи приготування в екстремальних умовах. Вартість книги — 1000  грн (перші 100 шт).

Загалом у проєкті взяло участь дев’ять шефів:

Фото: «Топот»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi

Foody 2019-12-13 11:07:23

Как приобрести книгу и фильм?

Artem Kuzmenchuk 2019-12-17 12:27:35

Для того что бы заказать книгу, обращайтесь по телефону или в Telegram +380971111119