пошук
Артем Кузьменчук
Автор
пошук
Артем Кузьменчук
Автор
Кулінар Сью Хенг Бун (Siew Heng Boon) з Сіднея опублікувала нові фотографії своїх тортів-картин з желе. Завдяки техніці 3D-малювання її десерти нагадують скляні вироби з малюнками всередині.
Сью Хенг Бун закінчила кулінарні курси по 3D-желе у Малайзії та переїхала в Австралію. Тут вона працювала з приватними замовлення на торти, а згодом відкрила у Сіднеї власну кулінарну студію і школу Jelly Alchemy («Желейна академія»). Фото найкращих робіт публікує в Instagram.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Кондитер використовує ароматизоване желе з водоростей агар-агар. Торт виготовляє догори дном, а у якості «фарб» використовує кокосове желе.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Дрібні елементи вимальовує кулінарним шприцом кожен окремо — пелюстка до пелюстки, луска до луски. Робота над окремими складними малюнками може зайняти до 5 годин.
Фото: Siew Heng Boon
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi