пошук
Влад Войчук
Автор
пошук
Влад Войчук
Автор
Сервіс потокового передавання відео Netflix 30 березня покаже документальний фільм «Borsch. The Secret Ingredient», у якому український шеф-кухар Євген Клопотенко вирушає в подорож у різні куточки України, щоб знайти унікальні рецепти борщу, розкрити секретні інгредієнти, які роблять цю страву неповторною.
«Борщ. Секретний інгредієнт» — український документальний фільм 2020 року. Проєкт Наталки Якимович та режисера Дмитра Кочнєва при підтримці фонду USAID. Перший показ відбувся на каналі 1+1 як серіал у програмі «Сніданок», згодом був дознятий та змонтований у кулінарний фільм-тревел. Після подорожей під час роботи над проєктом Євген Клопотенко подав до ЮНЕСКО запит на визнання борщу нематеріальною спадщиною.
У фільмі зібрані рецепти борщу з різних регіонів України. Під час знімання картини український шеф-кухар Євген Клопотенко варив борщ у Карпатах та на військовій польовій кухні під Бердянськом, в їдальні Чорнобильської АЕС та просто в центрі Ужгорода, в резиденції сучасних художників та в гуцульському селі, у львівському ресторані та в хатинці пасічника під кордоном з Білорусією.
Фото: скриншот
Читайте також:
У Великій Британії чоловік замовив бургер з 36 котлетами
Дослідники знайшли «рятівника» для посівів рису, яким загрожує зникнення
Прем’єр-міністр Японії планує розвивати промисловість культивованого м’яса
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi