Фільм «Borsch. The Secret Ingredient» з Євгеном Клопотенком вийде на Netflix - PostEat

пошук

Фільм «Borsch. The Secret Ingredient» з Євгеном Клопотенком вийде на Netflix
10-03-2023 0 847


Сервіс потокового передавання відео Netflix 30 березня покаже документальний фільм «Borsch. The Secret Ingredient», у якому український шеф-кухар Євген Клопотенко вирушає в подорож у різні куточки України, щоб знайти унікальні рецепти борщу, розкрити секретні інгредієнти, які роблять цю страву неповторною.

«Борщ. Секретний інгредієнт» — український документальний фільм 2020 року. Проєкт Наталки Якимович та режисера Дмитра Кочнєва при підтримці фонду USAID. Перший показ відбувся на каналі 1+1 як серіал у програмі «Сніданок», згодом був дознятий та змонтований у кулінарний фільм-тревел. Після подорожей під час роботи над проєктом Євген Клопотенко подав до ЮНЕСКО запит на визнання борщу нематеріальною спадщиною. 

У фільмі зібрані рецепти борщу з різних регіонів України. Під час знімання картини український шеф-кухар Євген Клопотенко варив борщ у Карпатах та на військовій польовій кухні під Бердянськом, в їдальні Чорнобильської АЕС та просто в центрі Ужгорода, в резиденції сучасних художників та в гуцульському селі, у львівському ресторані та в хатинці пасічника під кордоном з Білорусією.

Фото: скриншот

Читайте також:

У Великій Британії чоловік замовив бургер з 36 котлетами

Дослідники знайшли «рятівника» для посівів рису, яким загрожує зникнення

Прем’єр-міністр Японії планує розвивати промисловість культивованого м’яса

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi