пошук
Артем Кузьменчук
Автор
пошук
Артем Кузьменчук
Автор
Продукт створили колишні студентки Школи промислової біології у місті Сержі-Понтуаз — біологині Філіппіна Сульєри (Philippine Soulères) та Шерілін Тавісу (Sheryline Thavisouk).
Технологія створення «яєць» Les Merveillœufs не розкривається. Відомо, що розробка тривала три роки і в роботі було 50 тестових рецептів з використанням рослинних компонентів та мінералів.
Gepostet von Les Merveillœufs am Montag, 25. November 2019
Дослідниці поставили собі за мету отримати вегетаріанську копію, схожу зовні та смаком на оригінал. Найближчі конкуренти «яєць» француженок — компанії Just та Oggs виробляють замінники яєць без подібності зовнішнього вигляду. «Нам є ще з чим працювати у напрямку відтворення білого кольору готового білка», — зазначають біологині.
Також для веган-«яєць» Les Merveillœufs дослідниці розробили рослинну шкаралупу та пакування з екологічних матеріалів. Проєкт отримав підтримку бізнес-інкубатора Station F і після тестів на стабільність продукту буде готуватись до комерційного запуску.
Фото: Les Merveillœufs
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi