пошук
Артем Кузьменчук
Автор
пошук
Артем Кузьменчук
Автор
Британське видання The Independent опублікувало матеріал «Останній шанс побачити Європу» з рекомендаціями страв і ресторанів, які варто спробувати та відвідати у переддень Брексіту. Посеред інших країн згадується і Україна.
Авторки відділу «Подорожі» Хелен Кофі (Helen Coffey) та Кеті Адамс (Cathy Adams) матеріалу називають гастрономічну сцену Києва «недооціненою». Під час візиту в Україну радять спробувати українські вареники з різними соусами, свинячі вуха й борщ в ресторані «КАНАПА ресторан.салон» на Андріївському узвозі. Вулиця нагадала авторкам паризький Монмартр.
За новими враженнями Хелен та Кеті відправляють читачів в ресторан «Спотикач», який спеціалізується на радянській ретро-кухні. Тут радять спробувати вареники в кольорах українського прапора та їжу в тюбиках, яку їли космонавти на орбіті.
Фото: КАНАПА ресторан.салон
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi