пошук
пошук
У Луцьку відбудеться гастровечеря за участю українського дипломата Дмитра Кулеби, присвячена поєднанню гастрокультури та міжнародної дипломатії.
Захід пройде 31 жовтня о 18:30 у луцькому кафе misto.cafe.lutsk, за адресою вул. Б. Хмельницького, 26. Подія організована в межах літературно-гастрономічного клубу «Читаємо ложками», спільного проєкту Літературної платформи «Фронтера» та кафе misto.cafe, який знайомить учасників із українською кухнею через поєднання читання літератури та дегустації страв і напоїв, натхненних книгами.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Учасники заходу матимуть змогу прослухати живу бесіду за книгою «Дипломатична кухня воєнного часу», виданою видавництвом «Книголав», а також взяти участь у ексклюзивній вечері від кухарів misto.cafe. Меню включає аперитив, холодні та гарячі закуски, основну страву, десерт та дижестив, з частковим включенням алкогольних напоїв, що відповідає традиціям дипломатичних прийомів.
Прим. ред. Кинига Дмитра Кулеби «Дипломатична кухня воєнного часу» — книга, що об’єднує кулінарне мистецтво та дипломатичний досвід. Український дипломат Дмитро Кулеба ділиться особистими історіями зі свого шляху, а шеф-кухар Володимир Ярославський створює страви, які відображають українську та світову гастрономічну культуру.
У виданні 25 авторських рецептів, кожен із яких супроводжується реальними дипломатичними епізодами, що відбувалися під час війни. Книга показує, як через їжу формуються довіра, діалог і вплив у міжнародних відносинах, а також як кулінарія допомагає розкривати стратегічні та гуманітарні аспекти дипломатії.
Зустріч модеруватиме Анна Єкименко-Поліщук, проєктна менеджерка Літературної платформи «Фронтера».
Придбати квитки можна за посиланням у шапці профілю організаторів: frontera.ngo , misto.cafe.lutsk та knygolove
Гастровечеря має на меті поєднати освітній, культурний та гастрономічний досвід, демонструючи, як історичні та сучасні аспекти дипломатії можуть відображатися у кулінарних практиках.
Фото: misto.cafe.lutsk
Читати також:
Найвідоміший в світі кондитер Сердік Гроле відкрив свій перший шоколадний бутік у Парижі
Спеції, олії, бальзаміки: експедиція home-інфлюенсерки Юлії Лункової європейськими виробництвами
Премія Frame Awards 2025 оголосила фіналістів: сред них — проєкт «Грибова Хата» від YOD Group
SUPERNATURAL Christmas Edition — велика різдвяна дегустація натурального вина у Києві
Lviv Croissants створили круасан за рецептом свого 12-річного гостя
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi