Грузинський бар запровадив візи для росіян - PostEat

пошук

Грузинський бар запровадив візи для росіян
05-08-2022 0 834


Грузинський бар Dedaena Bar ввів вхідні «візи» для російських громадян, які можна отримати після заповнення спеціальної анкети. Вона опублікована на сайті закладу.

«Громадянам росії потрібна віза для входу в Dedaena Bar, тому що не всім росіянам тут раді. Ми за рівність та єдність, але нам треба зробити так, щоб російські імперіалісти з промитими мізками не опинилися у нашому барі. Будь ласка, підтримайте нас, заповнивши заявку на отримання візи, щоб нікому не довелося тусуватися з Ass*oles. Дякую за розуміння», — сказано у повідомленні.

Щоб отримати візу росіяни мають спочатку заповнити анкету. У ній питання стосуються війни в Україні та Грузії. Наприклад, кожен відвідувач із росії має бути згоден з тим, що Крим — це Україна, Абхазія та Цхінвалський регіони — це Грузія, Путін — диктатор, 20% Грузії під російською окупацією тощо.

Також потрібно підтвердити, що вам подобаються фрази «російський військовий корабель, іди на**й» та «Слава Україні!»

У Кодексі правил поведінки бару людей просять з повагою ставитися до Грузії, спілкуватися з персоналом бару грузинською або англійською мовами, не пропонувати оплату в рублях, а також не вступати в політичні дискусії в стані алкогольного сп’яніння.

Після цього незадоволені клієнти почали знижувати рейтинг бару в Google. Втім українці намагаються підвищити рейтинг закладу позитивними відгуками.

Фото: Instagram dedaenabar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi