пошук
Влад Войчук
Автор
пошук
Влад Войчук
Автор
Відомий італійський винний та ресторанний гід Gambero Rosso назвав найкращі італійські ресторани України. До переліку закладів італійської кухні увійшов ресторан Positano, який знаходиться в Києві в ТРЦ Silver Breeze. Про це повідомляє Fozzy Group.
Київський ресторан італійської кухні Positano засновано у 2016 році. Заклад входить до групи компаній Fozzy Group. Кухню ресторану очолює бренд-шеф «Сільпо» Марко Черветті.
Він розробив меню спільно з всесвітньо відомим піцайоло Еццо Кончо, засновником піцерії La Notizia, що входить до путівника Michelin. Піцу в ресторані готують у дров’яній печі Stefano Ferrara.
Щорічно Gambero Rosso оцінює сотні міжнародних ресторанів за чотирма різними категоріями: вишукані страви, бістро і тратторії, піцерії та винні бари/карти вин. Ресторанний і винний гід Gambero Rosso вважає італійські ресторани за межами Італії послами країни, її культури, кухні та продуктів.
Також у 2021 році Positano втретє увійшов до рейтингу 50 кращих піцерій Європи. Positano єдиний український заклад у європейському топі.
Фото: Positano
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Коментарi