Китайські ресторани відкрились і працюють, але дотримуються підвищених норм безпеки - PostEat

пошук

Китайські ресторани відкрились і працюють, але дотримуються підвищених норм безпеки
26-03-2020 0 713


Гастрономічне видання Eater пише про відновлення ресторанного ринку Китаю та повернення довіри споживачів до закладів.

Автор видання Аарон Фокс-Лернер (Aaron Fox-Lerner) пише про початок роботи закладів у Пекіні та інших великих містах Китаю після 2,5 місяців карантину. Однією з головних проблем відновлення у матеріалі названо повернення довіри до громадських закладів — гості уникають людних місць.

 

 

Деякі заклади наполовину зменшили кількість столів у залі та обмежили посадку трьома гостями за одним столом. До замовлених страв додаються картки з іменами персоналу на зміні та даними про температуру. Або буклет з детальним описом дезінфекції закладу та співробітників.

Карантин спричинив технологічний прорив з приходом закладів в Інтернет та масовий перехід на безготівкову оплату. У матеріалі наводиться думка одного з рестораторів про те, що «після карантину працювати offline стало неможливо».

Частина власників закладів, які поки не відкрились пояснюють своє рішення відсутністю персоналу або невеликим потоком гостей.

 

Читайте також:

Економіка Китаю нормалізується, але є ризики — МВФ 

90% ресторанів Пекіна повернулись до роботи у звичайному режимі 

Стратегія, як вижити закладам під час карантину: досвід бара у Гуанчжоу

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi