пошук
Влад Войчук
Автор
пошук
Влад Войчук
Автор
Український шеф-кухар Євген Клопотенко разом зі співзасновницею компанії «Нова Пошта» та співвласницею ресторану «100 років тому вперед», бістро «Інші» та бару «Інші бар» Інною Поперешнюк у колишньому приміщенні заводу «Арсенал» запускають бістро сучасної української кухні «Полтава». Про це в Instagram повідомила Інна Поперешнюк.
Переглянути цей допис в Instagram
«Частинка моєї коханої Полтавщини відтепер в історичному центрі Києва, на Арсенальній! Зовсім скоро тут годуватимуть канонічним слобожанським мʼясом… і неканонічним теж.
Бістро «Полтава» для нас з @klopotenko — це про нову українську гастрономію, обійняту сучасним українським продуктом. Щоби смачно, щоби ситно, щоби сучасно!», — написала вона.
За словами Клопотенка, «Полтава» — це нова сторінка сучасної української кухні та локальних продуктів, які теж відкриються для гостей по-новому.
Фото: Instagram inna_np
Читайте також:
Вина Shabo були представлені на Fine Wine & Spirits в Осло
НАЗК внесло PepsiCo та Mars до переліку міжнародних спонсорів війни
«Російську асоціацію сомельє» хочуть позбавити членства в «Міжнародній асоціації сомельє»
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi