Коньякі EGO: чи здатен коньяк потіснити вино? Винороб Едуард Городецький відповідає після 20 років досвіду - PostEat

пошук

Коньякі EGO: чи здатен коньяк потіснити вино? Винороб Едуард Городецький відповідає після 20 років досвіду
18-02-2025 0 373


Що робить людину справжнім експертом у своїй справі? У випадку з Едуардом Городецьким – це двадцять років в коньячному та винному мистецтві. І хоч у своїй кар’єрі він міг би сміливо залишити слід радше в історії виноробства, проте можливо все-таки його серце належить коньяку? 

Про свій най най перший досвід Едуард жартома розказує, згадуючи свої унікальні зустрічі із «долею янголів» у стінах заводу: 

«Взагалі коньяк в моєму житті зʼявився набагато раніше ніж вино — моя мама працювала на Одеському коньячному заводі і вперше туди я потрапив у віці 8 місяців і потім в дитинстві проводив багато часу гуляючи по заводу і вдихаючи долю янголів).

Так би мовити, коньячистом я став набагааато раніше, ніж виноробом)».

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Але, як не дивно, справжнє покликання наздогнало пана Едуарда вже після запуску його власного проекту – вина my Wine. Кілька років після старту my Wine пан Городецький отримував багато питань від поціновувачів мічного алкоголю, коли ж з’явиться його коньяк.

І ось настала мить істини.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Ексклюзивний дебют: коньяк EGO

«Тепер настав час», – заявляє Едуард, розповідаючи про запуск своєї нової лінії коньяків EGO, яка стала результатом майже всього його професійного життя.

І ось вони — три варіанти:

  • класичний 15 річної витримкки 
  • класичний 35 річної витримки 
  • перший в Україні коньяк бочкової міцності, без жодних домішок: без води, без цукру, без карамелі. Просто час і природне зниження міцності протягом більше 30 років.

«… Дуже сміливий, перший в Україні коньяк бочкової міцності — тобто в цей продукт ми ніяк не втручались: без води, без цукру, без карамелі та без холодної фільтрації — тільки час та природне зниження міцності протягом 30+ років…» , — підкреслив  Едуард Городецький.

Але що робить цей коньяк настільки унікальним? «Це, власне, чисте мистецтво», – підкреслює він. Технології витримки та купажування, до яких він йшов роками, і десятиліття досвіду.

Чи бачили ми коньяк такого рівня в Україні? Коньяк бочкової міцності – це дуже сміливий крок! Треба дегустувати та скласти власне враження. 
І якщо цей продукт справді бездоганний, то чому б йому не стати одним із трендів? Можливо це наступне «вино» серед алкогольних гурманів?

Едуард Городецький відмітив, зо замовити можна тільки через директ або по телефону 0673337170.

Фото: Едуард Городецький 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi