Кріштіану Роналду не може знайти собі шеф-кухаря - PostEat

пошук

Кріштіану Роналду не може знайти собі шеф-кухаря
23-01-2023 0 698


Відомий нападник саудівського клубу «Ан-Наср» та збірної Португалії Кріштіану Роналду намагається найняти шеф-кухаря для свого нового будинку вартістю 17 млн фунтів стерлінгів на Португальській Рів’єрі. Кухарю пропонують зарплату у розмірі 4,5 тис. фунтів стерлінгів на місяць. Про це повідомляє Daily Mail.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Будівництво маєтку в регіоні Кінта-да-Маринья має бути завершене в червні 2023 року. Зараз футболіст займається найманням персоналу. Кажуть, що деякі з вакансій, у тому числі дворецький з зарплатнею у розмірі 4,8 тис. фунтів стерлінгів на місяць, уже зайняті, але посада шеф-кухаря залишається вакантною.

Це пов’язують із вимогами, які Роналду та його супутниця Джорджина Родрігес висувають до кандидатів. Їхній новий кухар має вміти готувати традиційні португальські страви, а також інші страви, такі як суші. Роналду так любить суші, що навіть спеціально спроєктував зону у своєму новому особняку для приготування делікатесу.

Попри те, що футболіст дуже любить суші, мати футболіста розповіла, що його улюблена риба — бакальяу, традиційна португальська страва, приготовлена із солоної тріски, картоплі та яєць.

Фото: Instagram cristiano; Daily Mail

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi