Нове меню «4 стихії» в ресторані Boho — до 13.10 коктейль до страви у подарунок - PostEat

пошук

Нове меню «4 стихії» в ресторані Boho — до 13.10 коктейль до страви у подарунок
02-10-2024 0 1572

ПРОМО

Автор


Колись давно, коли світ був ще молодим і непізнаним, у його основі лежали чотири великі сили – Вогонь, Вода, Земля і Повітря. Вони були прадавніми стихіями, які творили й руйнували, надихали й перетворювали, створювали красу природи й живили її своїми дарами. Ці чотири стихії не лише сформували світ, а й стали основою кожного життя. Кожна з них мала свій неповторний смак, аромат і енергію, що й досі живуть у кожному куточку планети.

Цього разу над ствоернням нового меню працювали два шефи: бренд-шеф кухні Денис Новохацький та бренд-шеф бару Андрій Жилан, тож сінергія майстрів призвела до незвичайного фудперінг меню, де всі страви не тільки розділені по стихіям, а й мають у пару коктейль, що максимально підкреслює смак та властивості.

Вогонь – стихія пристрасті та трансформації. Це сміливі, пряні смаки, які пробуджують емоції та наповнюють теплом. Блюда з розділу «Вогонь» обіцяють подарувати гостям спалах смаку, мов полум’я багаття, зігріваючи душу та пробуджуючи внутрішню силу.

Вода – стихія спокою та оновлення. Вона приносить із собою свіжість і легкість, освіжаючий смак морських дарів та ніжних поєднань інгредієнтів. Меню «Вода» дарує смакові хвилі, що розливаються океанською прохолодою, нагадуючи про силу спокою та гармонії.

Земля – стихія родючості та достатку. Це щедрі, насичені аромати, які несуть у собі всі багатства земних плодів. Розділ «Земля» розкриває багатогранність локальних продуктів, даруючи кожному гостю смак справжньої природи, збагачений спеціями та натуральними інгредієнтами.

Повітря – стихія свободи та легкості. Це сміливі поєднання, що легкими нотками зачаровують уяву та надихають на нові гастрономічні подорожі. Меню «Повітря» – це поєднання легких текстур, ароматів і невимушених смаків, що піднімають настрій, як легкий вітерець у сонячний день.

У кожній страві нового меню ресторану Бохо оживає одна з чотирьох стихій, переплітаючись між собою у гармонії, що створює унікальний гастрономічний досвід для кожного гостя. Приходьте до Бохо, щоб відчути силу природи на смак та поринути у подорож до витоків світу разом із меню «4 стихії». З 1 по 13 жовтня коктейль до страви у подарунок.

Boho

Адреса: м. Київ, вулиця Федорова, 4

Телефон +380948285848


Текст та фото надані партнером.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст партнерського матеріалу.

Думка редакції може відрізнятися від думки партнера.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi