Легендарні нью-йоркські хот-доги Nathan's Famous заходять на український ринок - PostEat

пошук

Легендарні нью-йоркські хот-доги Nathan's Famous заходять на український ринок
29-04-2021 0 2134

Партнери

Автор


Популярна американська мережа хот-догів Nathan’s Famous відкривається в Україні. Розвивати франшизу знаменитого стріт-фуду на вітчизняному ринку буде Група компаній «SOCAR Україна». Продажі вже стартували на 6 АЗК у Києві. Через декілька місяців компанія планує запустити продажі Nathan’s також в інших областях України.

Nathan’s Famous — один із найстаріших брендів закусочних у світі. Перша точка продажів була відкрита ще в 1916 році на Коні-Айленд в Нью-Йорку. Відтоді компанія продала більше ніж 500 мільйонів хот-догів, а сам бренд представлений не тільки в Сполучених Штатах, але і в 13 країнах світу. Тепер цей список доповнить й Україна.

У різний час шанувальниками марки були такі відомі особистості як Аль Капоне, Едді Кантор, Кері Грант, Барбара Стрейзанд, а також багато мешканців Білого дому.

Популярне меню, висока якість і швидкість обслуговування зробили Nathan’s лідером ринку. Знамениті хот-доги й фірмова картопля — справжня легенда Америки. SOCAR імпортував закордонні інгредієнти, а це означає, що українці можуть спробувати автентичний і оригінальний рецепт, який став класикою американського фаст-фуду.

Саме Nathan’s Famous заснували щорічний конкурс поїдання хот-догів 4 липня — в День Незалежності США. Сьогодні без легендарних хот-догів не обходиться жоден бейсбольний матч в штатах.

Для України історія бренду приваблива ще й тому, що засновник мережі закусочних — Нейтан Хендверкер народився на території колишньої Галичини. Тобто, власне кажучи, історія його світового успіху — це історія успіху бізнесмена з українським корінням.

Фуд-корти на АЗК SOCAR — це презентаційний майданчик відомих торгових брендів зі світовим ім’ям, серед яких австрійський кавовий бренд Julius Meinl, холодні кавові напої від Starbucks, східні солодощі Koska, м’які іграшки Hansa, обладнання та посуд від італійського De’Longhi, крафтовий шоколад і авторське морозиво Gelarty, а також ексклюзивні товари з Азербайджану.

Продукцію Nathan’s Famous вже можна спробувати на АЗК SOCAR, що знаходяться на Бориспільскій трасі, на Столичному шосе, на проспекті Степана Бандери, бульварі Дружби Народів, по вулиці Сортувальній в Києві, а також по вулиці Інститутській, що в с. Гатне. 

 

Інформація про Групу компаній «SOCAR Україна»

SOCAR Energy Ukraine — дочірня компанія Державної нафтової компанії Азербайджану.

Представництво SOCAR було відкрито в Україні у 2008 році. Зараз мережа АЗС преміум-класу налічує 56 заправних комплексів в 11 областях України й 2 нафтоналивні бункерувальники. До інших видів діяльності холдингу SOCAR відносяться продажі всіх видів палива великим і дрібним гуртом, його зберігання та транспортування, імпорт природного газу.

 

Текст та фото надані SOCAR Energy Ukraine.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст партнерського матеріалу. Думка редакції може відрізнятися від думки партнера.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi