LICKME – смак вечірки - PostEat

пошук

LICKME – смак вечірки
19-11-2020 0 1452

Партнери

Автор


Доведено, що келих вина на день може значно поліпшити ваше здоров`я, як фізичне так і психологічне! ))

Ви безсумнівно пили вино та коктейлі, але вам точно не доводилося їх їсти?!

Так, саме їсти коктейлі та вино! ))

Нещодавно український бренд з доволі провокуючою назою LICKME випустив абсолютно новий продукт — джеми з вина та коктейлів. Саме так – джеми! І вони алкогольні!

На виробництві LICKME використовуючи виключно елітний алкоголь змішують справжній коктейль або беруть вино, та за допомогою легкої магії перетворюють їх на джем, лишаючи в продукті 6% алкоголю.

 

 Як кажуть творці LICKME — Олег Гавриленко (співзасновник ресторанів “Хінкальня Gogi”, “Contrabando food&wine”, “Dediko”) та Ксенія Козенко (власниця Bamblbi Digital Marketing) – “Наша місія – дарувати людям кльові емоції. Бо LICKME це продукт закоханості. Закоханості в життя, в емоції та створення чогось нового. LICKME це момент, коли ти облизуючи ложку ще довго відчуваєш той самий кайфовий смак вечірки у серці, та кльове відчуття насолоди на язиці. Ми робимо продукт, який любимо, в який віримо і яким самі насолоджуємося щодня. А прагнення до досконалості підтримує нас з самого початку і визначає напрямок подальшого розвитку.”

Наразі у лінійці 4 смаки: APEROL SPRITZ, NEGRONI, PORTO та ROSE SAUVIGNON BLUSH

 

У LICKME стверджують, що їх джеми пасують до сирів, хамону,  м`яса, дичини, млинців, сирників, як начинка або топінг у випічку та десерти, як аперитив або самостійний десерт.

  Кожен джем пасує до певних продуктів і у LICKME вам залюбки розкажуть до яких саме.

Завдяки унікальній технології приготування джеми LICKME  містять усі вітаміни, мікроелементи та антиоксиданти, що знаходяться у вині,  вермуті та пектині, котрий виступає загусником.

Також бренд активно розвиває напрямок корпоративних подарунків та виробництво під Privat Label.

Текст та фото надані партнером LICKME.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст партнерського матеріалу. Думка редакції може відрізнятися від думки партнера

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi