Лондонський шеф у Києві: три вечори про паназійську кухню - PostEat

пошук

Лондонський шеф у Києві: три вечори про паназійську кухню
21-03-2025 0 208

Автор


Київ стане гастрономічною сценою для світових кулінарних імен. 26, 27 та 28 березня ресторан ELEVATO стане ареною для шефа з Лондона, який не просто готуватиме, а переписуватиме правила смаку. Shujin Huang — людина, яка знає, як зробити так, щоб навіть досвідчені гурмани відчули себе наново народженими.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Розказуємо деталі про події 

Shujin Huang — майстер паназійської кухні, який працював у топових ресторанах Європи та Азії. Його гастрономічні ідеї — це більше, ніж просто їжа, це культура на тарілці.

Три унікальні вечері, кожна страва яких — ексклюзивний досвід.

Всі відбуватиметься в Київі, ресторан ELEVATO.

Ось як про це розказали в закладі: 

«В ELEVATO — довгоочікувана подія! Наш high-шеф напрямку Азії, завітає з Лондона та вперше особисто готуватиме у Києві!

Shujin Huang — майстер паназійської кухні, який працював у топових ресторанах Азії та Європи, створюючи гастрономічні враження для найвибагливіших гостей. Лише три вечори, в ELEVATO, він особисто презентує ексклюзивні вечері» 

Навіщо вам це 

Бо Київ тепер — про світові стандарти. Раніше ресторан ELEVATO був просто ідеєю, концепцією, що зароджувалася у порожньому просторі. Чотири роки роботи, 1500 днів експериментів та сміливих рішень, і ось тепер він готовий змінити уявлення про високу гастрономію. Це місце, де Схід зустрічається із Заходом, і не просто зустрічається, а веде діалог, створюючи щось принципово нове.

Бо це шанс побачити, як народжуються гастрономічні шедеври. Не часто можна спостерігати, як світові шефи працюють наживо. Shujin Huang привезе з собою не лише рецепти, а й справжню філософію смаку, яку неможливо відчути через екран або книги.

Бо це не просто вечеря — це досвід. Ви зможете відчути, як у стравах переплітаються історії, культури та революційні гастрономічні техніки.

Три вечори, які змінять ваше уявлення про паназійську кухню. Чи готові ви бути частиною цього гастрономічного прориву?

Коли: 26, 27, 28 березня, 19:00.

Вартість: 5800 грн.

Фото: ELEVATO

 
 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi