McDonald's презентує веганські бургери McPlant у Великобританії та Ірландії - PostEat

пошук

McDonald's презентує веганські бургери McPlant у Великобританії та Ірландії
10-09-2021 0 692


McDonald’s заявив, що розпочне продаж веганських гамбургерів у Великобританії та Ірландії після багатьох років досліджень. З кінця вересня бургер McPlant буде випробуваний у 10 ресторанах Ковентрі, а наступного року почне продаватись по всій країні. Про це компанія повідомляє в себе на сайті.

Але запуск відстає від конкуруючих мереж швидкого харчування, таких як Greggs з їхнім веганським ковбасним рулетом та Burger King із соєвим Rebel Whopper. Водночас McDonald’s заявив, що потрібен час, щоб забезпечити відповідність найвищим стандартам.

Представлення бургера McPlant відбувається, коли веганські бренди стають все більш цінними для інвесторів.

Бургер McPlant буде складатися з булочки, що поставляється компанією Beyond Meat, веганського сиру, гірчиці, кетчупу, цибулі, солоних огірків, салату та помідорів.

Гігант швидкого харчування три роки досліджував і тестував різне веганське м’ясо та сири. Врешті-решт компанія вирішила вибрати шматочок м’яса на основі білка гороху, щоб спробувати відповідати звичним інгредієнтам ресторану.

«Ми дуже раді, що нарешті запускаємо McPlant у Великобританії та Ірландії», — сказала Мішель Грем-Клер, головний маркетолог компанії McDonald’s у Великобританії та Ірландії. «Як і будь-яка пропозиція McDonald’s, ми витрачаємо час, щоб переконатися, що вона відповідає найвищим стандартам, і це те, що сподобається всім нашим клієнтам».

Бургер McPlant також повністю акредитований вегетаріанським товариством.

Фото: McDonald’s 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi