Мережа ресторанів 1708 Pizza dі Napoli створила піцу за допомогою штучного інтелекту - PostEat

пошук

Мережа ресторанів 1708 Pizza dі Napoli створила піцу за допомогою штучного інтелекту
17-02-2023 0 689


Мережа ресторанів 1708 Pizza dі Napoli перша в Україні створила піцу «Futuro» за допомогою штучного інтелекту Chat GPT.  «Ми слідкуємо за тим, куди рухається світ, тому швидко реагуємо і проводимо експеременти. Кожна страва — це відповідь на те, що відбувається поруч з нами в цей момент. Наша ціль — бути справжніми і помічати переваги технологічного розвитку» — говорить керуючий партнер мережі 1708 Володимир Гнатюк. 

Нещодавно команда обговорювала з штучним інтелектом, яку страву можна створити і додати в меню, виходячи з концепту та географії мережі. Штучний інтелект Сhat GPT придумав піцу Futuro. Шеф-кухар підтримав ідею, тому таку інноваційну піцу вже можна куштувати в закладах мережі у Львові та Києві. 

До складників ШІ відніс томатний соус, пепероні, моцареллу, карамелізовану цибулю, в’ялені томати, руколу та пікантний козячий сир. «…естетична і смачна страва, де поєднується солодкий, солоний, гострий та вершковий смаки; ці поєднання підходять для гурманів, які люблять складні смаки.»

Перший заклад 1708 Pizza dі Napoli було відкрито в грудні 2019 року. Сьогодні мережа 1708 pizza di Napoli налічує — 7 закладів: 2 у Львові та 5 в Києві. У вересні 2022 року мережа встановила Рекорд України “Піца з найбільшою кількістю крафтових сирів” (національним реєстром зафіксовано 105 крафтових сирів на 1 піці). У грудні 2022 року запустили соціальний проект «Dog’s pizza», яка розроблена відповідно до потреб наших улюбленців і погоджена з нутриціологами та ветеринарами та прибуток від якої йде на підтримку притулку “Домівка врятованих тварин”.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi