MICHELIN Guide 2020: список найкращих ресторанів Гонконгу та Макао - PostEat

пошук

MICHELIN Guide 2020: список найкращих ресторанів Гонконгу та Макао
20-12-2019 0 1295


Компанія MICHELIN 17 грудня в дванадцятий раз оголосила список рекомендацій найкращих ресторанів Гонконгу та Макао 2020 року. Серед 90 ресторанів з цього списку, які отримали цього року бажану зірку (або дві, або три), є група новачків — два нові тризіркові ресторани, три нові двозіркові ресторани та 11 нових однозіркових ресторанів.

Поціновувачам високої кухні давно відоме поняття «мішленівські зірки» — це тризіркова градація від відомого та авторитетного ресторанного гіду MICHELIN з більше ніж віковою історією, відповідно до якої «зірки» присвоюються ресторану або кухарю. Серед критеріїв оцінки закладів і чистота, і шеф-кухар, і свіжість продуктів, і ціни. Три зірки і право знаходитися в «Червоному гіді Мішлена» — заповітна мрія всіх рестораторів.

Список ресторанів MICHELIN Guide Hong Kong Macau 2020 Selection

Three Stars

Caprice

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: 8 Finance Street, Central, Hong Kong

Бюджет: $$$

Ціни: м’ясні страви – 740-3200 HKD (2200-9589 грн).

Тип кухні: висока французька

Jade Dragon

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: MO Jade Dragon, Level 2, The Shops at The Boulevard City of Dreams, Macau

Бюджет: $$

Ціни: м’ясні страви – 198-1100 HKD (600-3300 грн).

Тип кухні: китайська

Forum (up from 2*)

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: 255-257 Gloucester Road, Causeway Bay, Hong Kong

Бюджет: $$$

Ціни: морепродукти – $210-1700

Тип кухні: кантонська

Деталі: Ресторан кантонської кухні Forum заснований у 1977 році. Засновник закладу Єунг Кун Ят, який працює у галузі китайської кухні більше 60 років. Фірмова страва закладу Ah Yat Abalone — делікатесний молюск абалон, вартість якого може сягати $7200 за кілограм. Команда кухарів на чолі з шеф-кухарем Lau Pui-Kwong розробила різноманітні сети та пропозиції, щоб максимально розкрити всі смаки кантонських делікатесів. Досвідчений шеф-сомельє Jacky Luk Chi-Man порекомендує найкраще вино, яке ідеально доповнить страву.

L’Atelier de Joël Robuchon

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Shop 401, 4/F, Landmark Atrium, Central, Hong Kong

Бюджет: $$$

Ціни: дегустаційне меню – $498-758

Тип кухні: висока французьска

Lung King Heen

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: 8 Finance Street, Central, Hong Kong

Бюджет: $$

Ціни: морепродукти – 280-900 HKD (840-2690 грн).

Тип кухні: кантонська

8 1/2 Otto e Mezzo Bombana

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: 18 Chater Road, Central, Hong Kong

Бюджет: $$$

Ціни: 780 — 2100 HKD (2300-6290 грн).

Тип кухні: італійська

Robuchon au Dôme

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: 2-4 Av. de Lisboa, Macau

Бюджет: $$$

Ціни: сезонне меню а-ля карт – $338-2598

Тип кухні: французька

Sushi Shikon (NEW)

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: 7/F, The Landmark Mandarin Oriental Hong Kong

Бюджет: $$$

Тип кухні: суші-ресторан

Деталі: Ресторан Sushi Shikon заснований шеф-кухарем Masahiro Yoshitaka. Зал ресторану виконаний в стилі мінімалізму, характерному для культури Японії. Не більше десятка гостей може розміститись за спільним столом, перед яким шеф-кухар готуватиме дегустаційне меню. Вечеря починається з закусок, переходить до морепродуктів і основних вишуканих страв, на десерт — авторські делікатеси. Для приготування страв продукти і всі необхідні інгредієнти постачають з центрального рибного ринку Цукідзі в Токіо. Саке є традиційним доповненням до суші — в ресторані зібрана унікальна колекція ексклюзивних напоїв. А також представлені французькі вина для тих, хто не може уявити прекрасний вечір без хорошого вина.

Tang Court

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: 8 Peking Road, Tsim Sha Tsui

Бюджет: $$$

Ціни: дегустаційне меню – $1180 з людини

Тип кухні: кантонська

The Eight

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: 2/F, Grand Lisboa, Avenida de Lisboa, Macau

Бюджет: $$$

Ціни: морепродукти – $280-1080

Тип кухні: китайська

Two Stars

Alain Ducasse At Morpheus

Amber

Arbor (up from 1*)

Bo Innovation (down from 3*)

Écriture

Feng Wei Ju

Golden Flower

Kashiwaya

Mizumi (Wynn Macau)

Pierre

Sichuan Moon (NEW)

Sun Tung Lok

Sushi Saito

Ta Vie

Tenku Ryugin

The Tasting Room

Tin Lung Heen

Ying Jee Club

Wing Lei (up from 1*)

One Star

Aaharn (NEW)

Ah Yat Harbour View

Arcane

Beefbar

Belon

Celebrity Cuisine

Duddell’s

Epure

Fook Lam Moon (Wan Chai) (NEW)

Fu Ho (TST)

Gaddi’s (NEW)

Guo Fu Lou

Ho Hung Kee

IM Teppanyaki & Wine

Imperial Treasure

Jardin de Jade (Wan Chai)

Kaiseki Den by Saotome

Kam’s Roast Goose

King

Lai Heen

Lei Garden (Kwun Tong)

Lei Garden (Mongkok)

L’Envol (NEW)

Liu Yan Pavilion (NEW)

Loaf On

Louise (NEW)

Man Wah

Mandarin Grill + Bar

Ming Court

New Punjab Club

Octavium

Otto e Mezzo Macau

Pang’s Kitchen

Pearl Dragon

Petrus (NEW)

Rech

Roganic (NEW)

Rùn *

Ryota Kappou Modern (NEW)

Shang Palace

Shinji by Kanesaka

Spring Moon

Summer Palace

Sushi Wadatsumi

Takumi by Daisuke Mori

Tate

The Golden Peacock

The Kitchen

Tim Ho Wan (Sham Shui Po)

Tim’s Kitchen

Tosca di Angelo

VEA

Wing Lei

Xin Rong Ji

Yan Toh Heen (down from 2*)

Yat Lok

Yat Tung Heen (Jordan)

Yè Shanghai (TST)

Ying

Zest by Konishi (NEW)

Zhejiang Heen

Zi Yat Heen

Фото взяті з Facebook-сторінок закладів

Головна фотографія: Grand Lisboa Hotel

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi