MICHELIN Guide 2021: нові «зіркові» ресторани Нью-Йорка - PostEat

пошук

MICHELIN Guide 2021: нові «зіркові» ресторани Нью-Йорка
11-05-2021 0 247


Компанія MICHELIN оголосила оновлений список найкращих ресторанів Нью-Йорка 2021 року. У цьому списку представлені сім нових закладів з «однією зіркою». MICHELIN Guide New York 2021 налічує 68 ресторанів, серед яких 5 мають «три зірки» (Masa, Per Se, Le Bernardin, Chef’s Table at Brooklyn Fare, Eleven Madison Park), 14 ресторанів відзначені «двома зірками», а 49 ресторанів — по «одній зірці».

Цінителям високої кухні давно відоме поняття «мішленівські зірки» — це тризіркова градація від відомого та авторитетного ресторанного гіду MICHELIN з більше ніж віковою історією, відповідно до якої «зірки» присвоюються ресторану або кухарю. Критеріїв оцінки закладів багато: і чистота, і шеф-кухар, і свіжість продуктів, і ціни.

7 нових ресторанів Нью-Йорка з однією «зіркою» від MICHELIN Guide

Tsukimi

Де: 288 E. 10th St., New York, 10003, United States

Бюджет: 195 USD

Кухня: японська, сезонна (Japanese, Seasonal Cuisine)

Спеціалітети:

  • Червоний окунь в бульйоні з хрусткими пагонами бамбуку, стружкою дайкону та шисо
  • Рис у глиняному горщику
  • Полуниця з морозивом зі смаженого чаю, посипана цукровою пудрою

Що говорить Мішлен: Назва Tsukimi відсилає до свята врожаю середини осені, присвяченому найповнішому і яскравішому місяцю. Пам’ятаючи про цей сезонний підхід, шеф-кухар Таканорі Акияма створив глибоко особисту інтерпретацію страви кайсекі.

Rezdôra

Де: 27 E. 20th St., New York, 10003, United States

Бюджет: 50 — 90 USD

Кухня: італійська (Italian)

Спеціалітети:

  • Капелеті верді зі шпинату з начинкою з обсмаженого лука-порею з чорним грибним соусом та зеленим горошком
  • Гуанчале ді вітело з соусом з зеленої цибулі та гремолатою
  • Тірамісу

Що говорить Мішлен: Rezdôra пропонує автентичні регіональні італійські страви. Це місце, заховане в шикарній, добре оформленій остерії в районі Флетайрон, переносить в атмосферу особливої італійської домашньої кухні. Завдяки шеф-кухарю Стефано Секкі, якість страв і виконання незмінно вражають.

Jua

Де: 36 E. 22nd St., New York, 10010, United States

Бюджет: 95 — 140 USD

Кухня: корейська, сучасна корейська (Korean, Korean Contemporary)

Спеціалітети:

  • Кав’яр кім-водорості рис, гім бугак, кав’яр
  • Jjajangmyeon, китайська страва з локшини у корейському стилі з соусом з чорної квасолі та трюфелем
  • Морозиво на вугіллі

Що говорить Мішлен: Шеф-кухар Хоенг Кім працював в Jungsik, як в Сеулі, так і в Нью-Йорку, і він вправно вплітає західні мотиви до свого корейського меню prix-fixe.

Don Angie

Де: 103 Greenwich Ave., New York, 10014, United States

Бюджет: 50 — 75 USD

Кухня: італійська, американська (talian, American)

Спеціалітети:

  • Крудо з гребінця з цитрусовими, шафраном і подрібненим аранчіні
  • Паста на заквасці cacciatore з сицилійськими оливками
  • Fior di latte mochi з оливковою олією і морською сіллю

Що говорить Мішлен: Подружжя шеф-кухарів Енджі Ріто і Скотт Тачінеллі створили сучасне італійсько-американське меню з глобальним чуттям. Вони творчо і вишукано працюють зі сміливими ароматами. У той час як меню нагадує американську історію, розказану через призму італійців, азійські елементи також присутні в стравах, наприклад, в пікантному смаженому рисі пепероні з ніжними кальмарами на грилі.

Kochi

Де: 652 Tenth Ave., New York, 10036, United States

Бюджет: 75 USD

Кухня: сучасна корейська (Korean, Contemporary)

Спеціалітети:

  • Суп з кедрового горіха і картопляного молока
  • Беркширська свиняча вирізка з кімчі з листя перілли
  • Заварний крем з обсмаженого рису

Що говорить Мішлен: Шеф-кухар Сунгчул Шим і його команда створюють особливий стиль, в якому техніка та індивідуальність поєднуються з майстерно приготованими на грилі ккочі, корейськими інгредієнтами і сміливими, захоплюючими композиціями.

Francie

Де: 134 Broadway, New York, 11249, United States

Бюджет: 55 — 90 USD

Кухня: сучасна, італійська (Contemporary, Italian)

Спеціалітети:

  • Суфле-кейк з маслом з морських водоростей, юзу та ікрою
  • Рігатоні з калабрійським гарбузом, сосисками, броколі ді чіччо, шавлією
  • Профітролі, кленовий сироп, бурбон і зацукровані горіхи пекан

Що говорить Мішлен: Уродженець Нью-Йорка, шеф-кухар Кріс Чиполлоне чудово вміє поєднувати інтригуючі смаки і текстури — його досвід проявляється в сучасних стравах з пасти, його фірмової пікантності та соусах, які супроводжують кожну страву.

Vestry

Де: 246 Spring St., New York, 10013, United States

Бюджет: 69 — 103 USD

Кухня: сучасна, прогресивна кухня (Contemporary, Modern Cuisine)

Спеціалітети:

  • Морська форель з каламансі та наші
  • Лосось на грилі бінточан з кодзі та вакаме
  • Пупок, сацума і криваві апельсини

Що говорить Мішлен: На чолі цієї кухні — талановитий шеф-кухар Шон Хергатт, якого жителі Нью-Йорка добре знають за його попередньою роботою в SHO Shaun Hergatt та Juni. Це меню випромінює елегантність, і його дух, як і раніше являє собою союз азійських інгредієнтів з класичною французькою технікою.

Головна фото: Tsukimi

Фото: Facebook Tsukimi, Rezdôra, Jua, Don Angie, Kochi, Francie, Vestry.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi