Новий заклад. Івано-Франківськ: мідії, креветки та устриці в Mushlya на Мельничука - PostEat

пошук

Новий заклад. Івано-Франківськ: мідії, креветки та устриці в Mushlya на Мельничука
15-06-2020 0 4185


Назва: Mushlya

Де: м. Івано-Франківськ, вул. Мельничука, 16Б

Формат: демократичний seafood

Години рообти: пн-чт 10:00-23:00, пт-нд 10:00-02:00

Бюджет: ₴

14 червня в Івано-Франківську відкрилось кафе Mushlya — демократичний seafood-формат, де страви коштують від 39 гривень, а замовлення готують 5-7 хвилин. 

Інтер’єр закладу виконаний у стилі лофт: бетон, цегла та багато неонових елементів. На вході гостей зустрічає величезна люстра-кит. Мушлі є і на стінах: це мушлі справжніх устриць, яких з’їли гості інших закладів Mushlya. Mushlya в Івано-Франківську працює у форматі живої черги і готова прийняти понад сотню гостей одночасно.

Ідея формату належить київському ресторатору Дмитру Борисову. Перша Mushlya відкрилась на Хрещатику в Києві, а зараз формат Mushlya 8 закладів: 5 у Києві та по одному в Харкові, Черкасах і тепер в Івано-Франківську.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Цитати з меню:

  • велика устриця Fine de Claire з гранатовим соусом та багетом – 39 грн;
  • червоний кав’яр з вершковим маслом, маринованою цибулею та вершковим багетом – 89 грн;
  • казанок мідій у вершковому соусі з теплим багетом – 69 грн;
  • сендвіч зі стейком із лосося або тунця та картопляними діпами – 89 грн;
  • плато морепродуктів на компанію — 269 грн;
  • половина лобстера гриль з картопляними діпами й соусом — 229 грн;
  • біле вино Mushlya – 39 грн;
  • коктейль Mushlya Spritz – 49 грн;
  • пляшка будь-якого вина або вермуту – 169 грн.

Фото: Mushlya

Сподобався матеріал? Підтримай нас донейтом на Patreon, щоб читати більше!

Читайте також:

Новий заклад. Київ: устриці мідії та prosecco в Mushlya Cafe на Мінській

Новий заклад. Черкаси: морепродукти та вино в Mushlya Bar від Дмитра Борисова

Новий заклад: Дмитро Борисов відкриває Mushlya Café у Харкові

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi