пошук
Артем Кузьменчук
Автор
пошук
Артем Кузьменчук
Автор
Незважаючи на щоденні антирекорди з інфікування Covid-19 в окремих зонах України дозволена робота закладів громадського харчування. МОЗ поділилось у фейсбук правилами безпечного відвідування ресторанів, барів та кафе.
Отже, при відвідуванні закладу громадського харчування потрібно:
• обробляти руки санітайзером на входах у кафе та ресторани;
• переглядати меню за допомогою смартфона і QR-коду та розраховуватися безконтактно;
• відпочивати у компанії не більше чотирьох осіб за столом;
• знімати маску безпосередньо перед їжею;
• пересуватись закладом у масці;
• дотримуватися гігієни кашлю та чхання (прикривати рот та ніс).
До правил відвідування додали відповідну інфографіку.
Фото: Unsplash
Читайте також:
Віталій Кличко: «Люди нехтують правилами безпеки. Жорсткий карантин може повернутись»
КМДА запровадила нові правила відвідування продуктових магазинів у Києві
Прем’єрку Нової Зеландії не впустили у ресторан через нові правила роботи після карантину
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi