КМДА запровадила нові правила відвідування продуктових магазинів у Києві - PostEat

пошук

КМДА запровадила нові правила відвідування продуктових магазинів у Києві
23-03-2020 0 2471


21 березня відбулось засідання Комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, на якому було прийнято ряд рішень щодо введення додаткових обмежувальних заходів на території міста Києва задля запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої короновірусом SARS-CoV-2.

Згідно п. 15 протоколу №16, Департаменту промисловості та розвитку підприємництва виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), керівникам мережі продуктових магазинів та аптек доручено забезпечити наявність споживачів в торговельному приміщенні в кількості 1 особа на 10 м2 та забезпечити заходи щодо дотримання санітарних норм.

 

 

Як зазначається в повідомленні КМДА, доставка харчових продуктів, ліків, а також усіх необхідних товарів та засобів буде здійснюватися до магазинів, аптек, лікарень та інших установ соціальної сфери у звичайному режимі. Соціальні працівники, як і раніше, забезпечуватимуть харчовими продуктами та іншими необхідними речами самотніх осіб похилого віку та паліативних хворих.

 

Читайте також:

«Збери сам»: Ramen vs Marketing почав доставку рамен-конструкторів 

Стратегія, як вижити закладам під час карантину: досвід бара у Гуанчжоу 

Ресторан Spelaya Kanareyka розпочинає зйомку мінісеріалу «Пока закрыты двери»

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi