Найвідоміший в світі кондитер Сердік Гроле відкрив свій перший шоколадний бутік у Парижі - PostEat

пошук

Найвідоміший в світі кондитер Сердік Гроле відкрив свій перший шоколадний бутік у Парижі
22-10-2025 0 1724

Відомий французький кондитер Сердік Гроле відкрив свій перший шоколадний бутік Cedric et la Chocolaterie у Парижі. Відкриття відбулось 18 жовтня. 

Заклад, натхненний світом Віллі Вонки, поєднує естетику дитячих фантазій із високим кондитерським мистецтвом і розташований за адресою: 33 avenue de l’Opera, 75002 Paris.

Над проєктом працювали три роки. Найвражаюча особливість – водоспад із розтопленого шоколаду, який нескінченно спадає по стіні з нержавної сталі і наповнює бутік ароматом шоколаду.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

На відкритті відвідувачам приготували понад 150 шоколадних виробів, включно з набором “Fruits 3 chocolats” та плитками Mendiant Pistache у білому, молочному та чорному шоколаді.

Також розробили додатковий інтерактив: у плитках шоколаду сховали 10 золотих квитків, що надають можливість ексклюзивного візиту (діти з дорослими, а дорослі разом зі своіми малюками), дегустації та отримання в подарунок колекційного набору вартістю 150 €.

Гроле зазначає: «Це саме та шоколатерія, якою я мріяв її побачити у дитинстві». 

Бутік відкритий з понеділка по неділю, з 11:00 до 19:00, а шанувальники можуть слідкувати за оновленнями та цікавими акціями на сайті www.cedric-et-la-chocolaterie.com та в інста Cedric et la Chocolaterie

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Ось що каже команда закладу про себе: 

«У Cedric and the Chocolaterie кожен витвір є вираженням пристрасті, присвяченої мистецтву шоколаду. Тут точність жестів, баланс смаків і пошук текстури черпають натхнення з французької випічки.

Наш підхід ґрунтується на простому переконанні: шоколад слід розглядати як десерт. Кожне праліне, ганаш чи конфі народжуються з креативності нашого шеф-кухаря та ретельно виготовляються нашими шоколатьє. Результат: творіння, де емоції поєднуються з насолодою.

«Cedric et la Chocolaterie» – це більше, ніж просто шоколадна крамниця, це втілення бачення смаку, де креативність, точність та пристрасть поєднуються, щоб запропонувати новий спосіб насолоди шоколадом». 

Фото: Cedric et la Chocolaterie

 

Читати також: 

WorldFood Ukraine 2025: визначна подія для професіоналів харчової галузі, продуктового ритейлу та дистриб’юції

Українські вина здобули золото на Sélections Mondiales des Vins 2025 у Північній Америці

Гастровечеря з Дмитром Кулебою в Луцьку: поєднання української кухні та дипломатії

Спеції, олії, бальзаміки: експедиція home-інфлюенсерки Юлії Лункової європейськими виробництвами

Топ сніданків у Києві: від яєчні до шампанського

Еволюція Одеського Чорного: перша національна вертикальна дегустація українського вина

У Wine Wine з’явились вина від українського виробника: сімейна виноробня з Одещини PETROPOL

SHOco. та Олександр Бондарев передали 130.000 гривень у Благодійний Фонд «Шабля» для допомоги військовим

Премія Frame Awards 2025 оголосила фіналістів: сред них — проєкт «Грибова Хата» від YOD Group

SUPERNATURAL Christmas Edition — велика різдвяна дегустація натурального вина у Києві

Lviv Croissants створили круасан за рецептом свого 12-річного гостя

Як читати барну карту — терміни, категорії та смаки: розбираємось разом із експертом з культури напоїв Олександром Карпусем

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi