пошук
Наталія Парапан
Автор
пошук
Наталія Парапан
Автор
Відомий французький кондитер Сердік Гроле відкрив свій перший шоколадний бутік Cedric et la Chocolaterie у Парижі. Відкриття відбулось 18 жовтня.
Заклад, натхненний світом Віллі Вонки, поєднує естетику дитячих фантазій із високим кондитерським мистецтвом і розташований за адресою: 33 avenue de l’Opera, 75002 Paris.
Над проєктом працювали три роки. Найвражаюча особливість – водоспад із розтопленого шоколаду, який нескінченно спадає по стіні з нержавної сталі і наповнює бутік ароматом шоколаду.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
На відкритті відвідувачам приготували понад 150 шоколадних виробів, включно з набором “Fruits 3 chocolats” та плитками Mendiant Pistache у білому, молочному та чорному шоколаді.
Також розробили додатковий інтерактив: у плитках шоколаду сховали 10 золотих квитків, що надають можливість ексклюзивного візиту (діти з дорослими, а дорослі разом зі своіми малюками), дегустації та отримання в подарунок колекційного набору вартістю 150 €.
Гроле зазначає: «Це саме та шоколатерія, якою я мріяв її побачити у дитинстві».
Бутік відкритий з понеділка по неділю, з 11:00 до 19:00, а шанувальники можуть слідкувати за оновленнями та цікавими акціями на сайті www.cedric-et-la-chocolaterie.com та в інста Cedric et la Chocolaterie
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Ось що каже команда закладу про себе:
«У Cedric and the Chocolaterie кожен витвір є вираженням пристрасті, присвяченої мистецтву шоколаду. Тут точність жестів, баланс смаків і пошук текстури черпають натхнення з французької випічки.
Наш підхід ґрунтується на простому переконанні: шоколад слід розглядати як десерт. Кожне праліне, ганаш чи конфі народжуються з креативності нашого шеф-кухаря та ретельно виготовляються нашими шоколатьє. Результат: творіння, де емоції поєднуються з насолодою.
«Cedric et la Chocolaterie» – це більше, ніж просто шоколадна крамниця, це втілення бачення смаку, де креативність, точність та пристрасть поєднуються, щоб запропонувати новий спосіб насолоди шоколадом».
Фото: Cedric et la Chocolaterie
Читати також:
Українські вина здобули золото на Sélections Mondiales des Vins 2025 у Північній Америці
Гастровечеря з Дмитром Кулебою в Луцьку: поєднання української кухні та дипломатії
Спеції, олії, бальзаміки: експедиція home-інфлюенсерки Юлії Лункової європейськими виробництвами
Топ сніданків у Києві: від яєчні до шампанського
Еволюція Одеського Чорного: перша національна вертикальна дегустація українського вина
У Wine Wine з’явились вина від українського виробника: сімейна виноробня з Одещини PETROPOL
Премія Frame Awards 2025 оголосила фіналістів: сред них — проєкт «Грибова Хата» від YOD Group
SUPERNATURAL Christmas Edition — велика різдвяна дегустація натурального вина у Києві
Lviv Croissants створили круасан за рецептом свого 12-річного гостя
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi