Четвертий вид шоколаду вже в Україні! - PostEat

пошук

Четвертий вид шоколаду вже в Україні!
06-08-2018 0 1725


Зовсім скоро на полицях з`явиться фуд-новинка, яку було виготовлено з нового виду шоколаду, що посів місце поряд з вже знайомими чорним, молочним та білим.

Що таке рубіновий шоколад?

Новий рубіновий шоколад, який минулого року винайшли швейцарські майстри, визнано четвертим видом шоколаду поряд із чорним, молочним та білим. Створення шоколаду Ruby ⎼ це унікальна обробка рубінових какао-бобів, яка “розблоковує” колір і смак, які вних природно присутні. Під час виробництва не додаються жодні штучні добавки чи барвники, тож ягідний смак та яскравий колір ⎼ це властивість, що притаманна самим бобам Ruby. Вони вирощуються в основних регіонах, звідки експортується какао, включаючи Кот-д`Івуар, Еквадор та Бразилію. Какао-боби для створення нового виду шоколаду не є генетично модифікованими та відбираються з сортів, що вже давно відомі виробникам шоколаду.  В Україні рубіновий шоколад буде представлено у новомупродукті KitKat® Ruby, який вже зовсім скоро з`явиться на полицях.

На що схожий смак KitKat® Ruby? KitKat®Ruby ⎼ це неповторний насичений ягідний смак, який неодмінно вразить шанувальників якісного шоколаду. Приготуйтеся відчути щось свіже, унікальне, з м`якою текстурою, чарівним ягідним присмаком, якого додають самі какао-боби, освіжаючою легкою кислинкою та соковитою ніжністю.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi